ροή ειδήσεων

"Σύρος, Μύκονος, Θήρα, Κως και Ρόδος στο στόχαστρο για τον ΦΠΑ"



Ομόφωνη απόφαση να μεταβούν εκτάκτως στην Αθήνα και να προβούν σε κοινή συνεδρίαση... με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου (ΠΕΔ Ν. Αγαίου) πήραν τα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου στη σημερινή συνεδρίαση στη Ρόδο, προκειμένου να κινηθούν συντεταγμένα για την προάσπιση των ειδικών συντελεστών του ΦΠΑ στο νησιώτικο χώρο.

Άδικο, ανήθικο και χυδαίο χαρακτήρισαν οι περισσότεροι εξ όσων τοποθετήθηκαν το σενάριο που θέλει αυτή τη στιγμή να παραμένει στο τραπέζι της κυβέρνησης με τους δανειστές της χώρας η κατάργηση του ειδικού καθεστώτος για τα νησιά, με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο να γνωστοποιεί πως, σύμφωνα μεκυβερνητικές διαρροές κι επίσημη πληροφόρηση, πέντε νησιά από Κυκλάδες και Δωδεκάνησα βρίσκονται στο στόχαστρο (Σύρος, Μύκονος, Θήρα, Κως και Ρόδος).

Ο κ. Χατζημάρκος, πρόσθεσε πως, η Αυτοδιοίκηση καλείται να ενεργήσει συντεταγμένα και αποφασιστικά μεταβαίνοντας στη Αθήνα για την αυριανή προγραμματισμένη έκτακτη συνεδρίαση, αφού πέραν του ανήθικου της προσπάθειας να προχωρήσει ο διαχωρισμός των νησιών και να διασπαστούν οι νησιώτες, δεν έχει νομικό έρεισμα μία τέτοια απόφαση, να υπάρξει διαφορετικός ΦΠΑ στην ίδια Περιφερειακή ενότητα. Πρόσθεσε δε, πως η συζήτηση "εντελώς τυχαία" γίνεται την ίδια στιγμή που έχει ανοίξει η συζήτηση και για τη φοροδιαφυγή. Στη συνεδρίαση τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου, Φώτης Χατζηδιάκος.

Της τοποθέτησης υπεραμύνθηκαν όλοι όσοι μίλησαν, ακόμη και τα μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης, τα οποία εξέφρασαν ως πρόταση και τη θέση του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/3/15 18:28

    kala sas kanoyne!!!oyte ND! oute PASOK!!tolmisan na kanoun teties malakies!!!kai erxete tora o laofilos SIRIZA! na dialisi to tourismo tou nisiou!!xoris paralies xoris updomes alla me 23% f.p a sixaritiria !!!k vouveytes dodekanisou!!!!na doume eseis me ti θα kikloforate sti poli!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/3/15 22:53

      και οι νεοδημοκρατες θα το ψηφισουν και οι πασοκοι θα το ψηφισουν!οτι μετρα φερνει ο συριζα θα τα ψηφιζουν και αυτοι,κατσε και θα δεις!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *