ροή ειδήσεων

Σοκάρει ο μητροκτόνος: Σκότωσα τη μάνα μου γιατί ήταν υπερπροστατευτική


Στοιχείο σοκ για την ψυχολογική κατάσταση του δράστη...που σκότωσε την 60χρονη μητέρα του στο σπίτι τους στη Βούλα με 40 μαχαιριές, φέρνει στο φως της δημοσιότητας δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso».

«Ηταν υπερπροστατευτική! Δεν με άφηνε να ζήσω», φέρεται να εξομολογείται ο 24χρονος, ενώ την ίδια ώρα η αστυνομία μιλά για παραλήρημα του νεαρού με ακατάληπτες φράσεις.
Ο νεαρός μητροκτόνος ήταν αμίλητος από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του, ωστόσο σε κάποια μικρά διαλείμματα συνομιλίας φαίνειται πως παραδέχθηκε ότι επιτέθηκε στη μητέρα του, διότι σύμφωνα με τα λεγόμενά του ήταν υπερπροστατευτική και δεν τον άφηνε να ζήσει όπως ήθελε.
Οι αστυνομικοί που τον εξέτασαν στα γραφεία της Ασφάλειας τόνισαν πως καθ'όλη τη διάρκεια της ανάκρισης έλεγε ακατάληπτες φράσεις οι οποίος δεν συντονίζονταν με τις ερωτήσεις τους, την ίδια στιγμή που ο εισαγγελέας διέταξε τον εγκλεισμό του στο ψυχιατρείο.
Aξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός που προκάλεσε την τραγωδία τριγυρνούσε για περίπου 3 ημέρες στα ορεινά του Χέλμου, υπό ακραίες καιρικές συνθήκες, φορώντας μόνο ένα κοντομάνικο μπλουζάκι και ξυπόλυτος.
Ωστόσο οι εκπλήξεις για τους Αστυνομικούς που χειρίστηκαν την συγκεκριμένη υπόθεση δεν είχαν τελειωμό, καθώς συνεχώς ανακάλυπταν όλο και νέα περιστατικά για την ψυχολογική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει ο 24χρονος, έπειτα από την άγρια δολοφονία της μητέρας του και μάλιστα με πάνω από 40 μαχαιριές, όπως διεπίστωσε ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε την νεκροτομή.
Ο νεαρός μητροκτόνος έφερε τραύματα στο κεφάλι του αλλά και στα χέρια του. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να λύσουν και αυτό το μυστήριο, για να ανακαλύψουν έκπληκτοι την αλήθεια.
Μέσα στο παραλήρημα του ο 24χρονος τους είπε κάποια στιγμή πως χτυπούσε τα χέρια του αλλά και το κεφάλι του με πέτρες, σε μια προσπάθεια αυτοτιμωρίας για την πράξη που έκανε. Χτυπούσε με δύναμη πέτρες στο κεφάλι του ενώ “τιμωρούσε” και τα χέρια του για ότι “έκαναν”.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *