ροή ειδήσεων

Βελτιώνεται (για λίγο) ο καιρός! Σε ποιες περιοχές προβλέπονται σφοδρές βροχές και καταιγίδες!


Βελτιωμένος θα είναι το Σάββατο 14 Μαρτίου....
ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, αλλά στα ανατολικότερα οι δυνατές βροχοπτώσεις θα επιμείνουν μέχρι περίπου νωρίς το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με ένταση, στο Ιόνιο 4 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει, στα βόρεια τους 11 με 13 βαθμούς και στα νότια έως τους 13 με 16. Στη δυτική, κυρίως, Μακεδονία νωρίς το πρωί θα έχουμε και πάλι αρνητικές θερμοκρασίες.

Πιο αναλυτικά:

Στη Θράκη και στην ανατολική Μακεδονία προβλέπονται μέχρι το μεσημέρι βροχές και στα βουνά παροδικές χιονοπτώσεις. Στο Θρακικό το πρωί θα πνέουν ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι (6 μποφόρ).

Στην κεντρική και τη δυτική Μακεδονία περιμένουμε λίγες βροχές και αρκετές ώρες ηλιοφάνειας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 2 (-2) έως 13 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά θα έχουμε καλό καιρό, οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στα πεδινά θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς.
Στην Πελοπόννησο θα επικρατεί ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία θα φτάσει έως και τους 16 βαθμούς.
Στα Κύθηρα προβλέπονται, ήλιος και βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 6 μποφόρ.
Στην Κρήτη ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με παροδικές νεφώσεις, όμως η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 15 βαθμούς, λόγω των βοριάδων, που θα έχουν ένταση μέχρι και 6 μποφόρ.

Στα Δωδεκάνησα, προβλέπονται δυνατές βροχές, καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση από νωρίς το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ.

Στις Κυκλάδες οι βροχοπτώσεις το πρωί θα σταματήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς και οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί ισχυροί και από το απόγευμα μέτριοι.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μέχρι το μεσημέρι θα εκδηλώνονται έντονες βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με ένταση, το πρωί 6 με 7 μποφόρ και το απόγευμα 5 με 6 μποφόρ.
Στις Σποράδες, στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια προβλέπονται παροδικές νεφώσεις και σποραδικές βροχές, που μέχρι και τα ξημερώματα στις Σποράδες και την Εύβοια θα είναι κατά τόπους δυνατές. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 15 βαθμούς.

Στην Αττική θα έχουμε, νωρίς το πρωί νεφώσεις και πιθανή βροχή και την υπόλοιπη ημέρα καλό καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά μέχρι 6 μποφόρ. Τα θερμόμετρα θα δείξουν μέχρι και 15 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται κατά διαστήματα νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *