ροή ειδήσεων

Πιλότος λύνει το μυστήριο του χαμένου Boeing της Malaysia: Το έριξαν επίτηδες -Ξέρω πού βρίσκεται [εικόνα]


Βρετανός πιλότος με πολύχρονη πείρα ισχυρίζεται ότι έλυσε το μυστήριο του τι συνέβη στην πτήση MH370 των Μαλαισιανών αερογραμμών...


Ο Σάιμον Χάρντι πιστεύει επίσης ότι ξέρει που βρίσκεται τώρα η άτρακτος του αεροσκάφους, εξετάζοντας για έξι μήνες τα στοιχεία πτήσης.

Χρησιμοποιώντας μια μοναδική μαθηματική τεχνική, ο Χάρντι υπόλογίζει τη θέση του αεροσκάφους στα 100 ναυτικά μίλια μακριά από την τοποθεσία όπου το Αυστραλιανό Συμβούλιο Ασφάλειας των Μεταφορών (ATSB) διεξάγει τις έρευνες επί του παρόντος, αναφέρουν οι Sunday Times.

O Χάρντι είπε, επίσης στην εφημερίδα ότι πιστεύει πως ο πιλότος Ζαχαρί Αχμάντ έκανε μία τελευταία «συναισθηματική» βόλτα πάνω από το νησί Πενάνγκ πριν ρίξει το αεροπλάνο στο νερό, όπου βυθίστηκε. Υποστηρίζει επίσης ότι το αεροσκάφος αποσυμπιέστηκε και οι επιβάτες και το πλήρωμα έχασαν τις αισθήσεις τους.

Οσο για το γεγονός ότι δε βρέθηκαν συντρίμμια του αεροπλάνου, ο Χάρντι υποστηρίζει ότι αυτό αποδεικνύει τη θεωρία του, αφού η πτώση του αεροσκάφους έγινε εσκεμμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργηθεί η μικρότερη δυνατή φθορά στην άτρακτο και να βυθιστεί ολόκληρο, χωρίς να προδώσουν τα συντρίμμια τη θέση του.






Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *