ροή ειδήσεων

Έφηβη έπαθε τρία εμφράγματα από energy drink



Μια έφηβη δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αφού υπέστη τρία εμφράγματα...
μετά από κατανάλωση ενεργειακού ποτού αναμειγμένο με αλκοόλ


Η Jayde Dinsdale δίνει πραγματική μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς υπέστη τρια εμφράγματα μετά από κατανάλωση αλκοόλ αναμειγμένο με γνωστό ενεργειακό ποτό.


Η 19χρονη Βρετανίδα γυρνώντας στο σπίτι μετά από μια βραδινή έξοδο κατά την οποία είχε καταναλώσει αρκετό αλκοόλ αναμειγμένο με ενεργειακό ποτό, κοιμήθηκε χωρίς να αντιλαμβάνεται την παραμικρή ενόχληση. Ωστόσο όταν η επίδραση του αλκοόλ άρχισε να περνάει αισθάνθηκε τους ρυθμούς της καρδίας της να ανεβαίνουν επικίνδυνα.



 

 Παράλληλα, φαίνεται πως ο πατέρας της, που την εντόπισε αναίσθητη, της παρείχε της πρώτες βοήθειες κάνοντάς της τεχνητή αναπνοή, με αποτέλεσμα να καταφέρει να τη κρατήσει στη ζωή.
Όταν διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, διεπιστώθη πως η έφηβη βρισκόταν σε κόμμα και πως είχε υποστεί τρία εμφράγματα. Οι γιατροί αναφέρουν πως επέζησε από θαύμα και απέδωσαν τα εμφράγματα στο ενεργειακό ποτό που είχε καταναλώσει και τα υψηλά ποσοστά καφεΐνης που εμπεριέχει.

Την ίδια στιγμή η γιατροί προειδοποιούν για τους κινδύνους που κρύβει η αλόγιστη κατανάλωση ενεργειακών ποτών, ενώ από την πλευρά της η εταιρία αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό.

Πηγή: Metro

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *