ροή ειδήσεων

H κοροϊδία της Ryanair δεν έχει όριο


Αναγνώστης:
Όταν ταξιδεύεις συχνά, αναζητάς τις προσφορές. Η εμπειρία ωστόσο έχει δείξει... ότι "ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες" και για αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις διευκρινίσεις και τα ψιλά γράμματα. Είμαι γραμμένος στο newsletter της Ryanair για να λαμβάνω ενημέρωση για τις προσφορές της και να έχω εικόνα του τι με συμφέρει. Βλέπω λοιπόν να έρχεται στα "εισερχόμενα" μου email θέμα: 75% cheaper fares than Aegean* και να δίνει πτήσεις για Θεσσαλονίκη με 9,99€!!!

Super σκέφτηκα θα πάω το Πάσχα να δω τα καρντάσια τους φίλους μου πάνω. Αλλά η χαρά δεν κράτησε παρά μόνο λίγα δευτερόλεπτα. Τόσα χρόνια ταξιδεύω, έχω μάθει να κοιτάω αστερίσκους και ψιλά γράμματα. Πήγα λοιπόν να δω τι λέει ο συγκεκριμένος αστερίσκος και έπαθα πλάκα... Οι κρατήσεις είναι μέχρι 6/3/2015 (δηλαδή σήμερα για σήμερα!). Είναι για ταξίδια μεταξύ 15/03/2015 - 30/4/2015 μόνο τις Τρίτες και τις Τετάρτες!!!! (ασχολίαστο). H αγορά θα πρέπει να γίνει τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την ημερομηνία του ταξιδιού... Και τέλος, η σύγκριση τιμών βασίζεται στους χαμηλότερους διαθέσιμους ναύλους για τις Τρίτες και τις Τετάρτες 15/03/2015 - 30/4/2015 (δηλαδή πάλι υποπερίπτωση της υποπερίπτωσης).

Εν ολίγοις, καλό το παραμύθι της Ryanair αλλά δεν είμαστε τόσο χαζοί όσο μας νομίζετε! Αν είναι για να μου δώσεις μια πτήση σε "χώμα τιμή" να πρέπει να έχει συναστρία και ο Δίας να είναι στον κύκλο της Αφροδίτης με ωροσκόπο τον Λέοντα αυτό δεν λέγεται προσφορά, αλλά κοροϊδία. 
Τα συμπεράσματα δικά σας...

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/3/15 21:04

    Οχι ρε βλακακο εσυ θα σου εχει μεσα στον αυγουστο 10 ευρω τι λες ρε νουμερο οτσν δρν εχουν δουλεια κανουν προσφορες οχι οταν εχουν , την επομενη θα σε παρουν τηλ να σε ρωτησουν ποσα θες τσιφτη που μουρμουρας επειδη 10 ευρω στη δινουν την πτηση μονο τριτη ε ρε κατι νουμερα που υπαρχουν πηγαινε στο γυραδικο παρε μια πιτα και μουρμουρα που δεν σου βαλανε 1 κιλο κρεας με 2 ευρω γυφτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/3/15 01:57

    Τοσο gaou biu προτι φορα βλεπω.
    Μηπως ήθελες να σε πληρωσουν κιολας για να ταξιδεψις μαζι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/3/15 01:57

    Και τα 25 ευρω που δινεις για μια πτηση ειναι μηδαμηνα σε σχεση με πριν ενα χρόνο π ηταν μονοπώλιο φιλε μου.. Μην κλεγεσαι κ κανε τα ταξιδακια σου οσο μπορείς ;-) ;-) ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/3/15 10:57

    Αντι να κανουμε την προσευχη μας που εβαλε η ryanair δρομολογια και απο τα 100-150 € εχουμε πεσει στα 25 μουρμουραμε κι απο πανω...ελεος δλδ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/3/15 12:16

    Αυτοί είναι οι όροι της εταιρίας. Δεν σου αρέσουν? μην αγοράσεις εισητήριο αλλά........ όπως είπε και ο Πλάτων....
    "τον βλάκα τον καταλαβαίνεις όταν μιλάει για πράγματα άχρηστα για τον ίδιο και απαντά σε κάτι που κανείς δεν τον ρώτησε"!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/3/15 16:51

    Πάμε-ερχόμαστε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με 30 ευρώ και αντί να λέμε ευχαριστώ, γκρινιάζουμε σαν κλασσικοί νεοΈλληνες. Σκάσε τότε 150 στην Aegean, εφόσον θεωρείς ότι δε σε κοροϊδεύει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/3/15 22:38

    Η Ryanair είναι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους.....και φυσικά μόνο οι Έλληνες έχουμε παράπονα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/3/15 23:47

    Ε ποσο θες ρε φιλε για να ταξιδεψεις εσυ? Με 10 ευρω τι θες να ταξιδεψεις οπου κ οποτε θες?? Εγω εχω ταξιδεψει δυο φορες κ πολυ οικονομικα σε υψηλη περιοδο κιολας κ μια χαρα εξυπηρεση ειχα....αν θες να δυσφημισεις μια εταιρεια τουλαχιστον παρουσιασε σοβαρα επιχειρηματα οχι μπουρδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *