ροή ειδήσεων

Khelafabook: Αυτό είναι το “Facebook” της Isis



Οι υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους, γνωστό και ως ΙSIS, μετά τους αποκλεισμούς...
που έχουν υποστεί στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Twitter και Facebook, κατασκεύασαν το δικό τους μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το Khelafabook.

Το Khelafabook, το όνομα του οποίου προέρχεται από τη λέξη «Khilafah», που σημαίνει χαλιφάτο στα αραβικά, «ανακαλύφθηκε» χθες το βράδυ, όπως αναφέρει ο Independent στην ιστοσελίδα του.

Πιστεύεται ότι το Khelafabook, δημιουργήθηκε για να επιτρέπει στην ISIS και τους υποστηρικτές της να επικοινωνούν μεταξύ τους, χωρίς τους περιορισμούς και τους αποκλεισμούς των υπολοίπων μέσων κοινωνικών δικτύωσης, όπως το Twitter και το Facebook.

Το Khelafabook έχει την εμφάνιση ενός κανονικού μέσου κοινωνικής δικτύωσης, αλλά έχει φωτογραφία του κόσμου με το σήμα της Isis επάνω από όλες τις χώρες.

Έχει δημιουργηθεί επάνω στην πλατφόρμα SocialKit, την οποία μπορεί να κατεβάσει ο καθένας από το Διαδίκτυο και να την χρησιμοποιήσει.

Το “Facebook της ISIS” δημιουργήθηκε από έναν άντρα στην ιρακινή πόλη της Μοσούλης, αν και καταχώρισε την χώρα του ως Ισλαμικό Κράτος, αλλά φιλοξενείται στην Αίγυπτο.

Αν και η ιστοσελίδα είναι ήδη «κάτω», αρκετοί υποστηρίζουν ότι θα είναι αρκετά δύσκολο για τις ΗΠΑ ή άλλες χώρες να το «κλείσουν», αν η ιστοσελίδα επανέλθει στο Διαδίκτυο.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *