ροή ειδήσεων

Ονομάζεται Marie Avgeropoulos, κατάγεται από την Ελλάδα και είναι 'hot stuff' στο Hollywood [ΦΩΤΟ]


H 28χρονη Μαρί μεγάλωσε στον Καναδά, έκλεψε την καρδιά του πρωταγωνιστή... της τριλογίας Twilight Taylor Lautner και ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει μαζί του σε μια νέα ταινία που κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα .
Αν και το όνομά της μπορεί να μοιάζει με γλωσσοδέτη για τους Αμερικάνους, η ομορφιά και το ταλέντο της δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για δισταγμούς. Η Μαρί Αυγεροπούλου (ή Marie Avgeropoulos) είναι ένα από τα κορίτσια που κάνουν δυναμική είσοδο στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο και σύντομα μπορούμε να την απολαύσουμε και στη μεγάλη οθόνη πλάι στον αγαπημένο της Taylor Lautner από το Twilight.

Και μην σκεφτείτε λεπτό πως εκμεταλλεύτηκε τη σχέση της με το διάσημο πρωταγωνιστή. Η Marie έχει ήδη συμμετάσχει στο blockbuster Percy Jackson & The Olympian: The Lighting Thief, συμμετέχει στην επιτυχημένη φουτουριστικά σειρά περιπέτειας The 100, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει ως special guest και στη σειρά Supernatural.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Οντάριο του Καναδά. Μεγάλωσε ψαρεύοντας στη λίμνη Σουπίριορ και στη συνέχεια σπούδασε δημοσιογραφία για δύο χρόνια. Μόλις 19 ετών αποφάσισε να επισκεφτεί την Ευρώπη με μόνο εφόδιο ένα σακίδιο πλάτης. Επέστρεψε στον Καναδά και έκανε το ντεμπούτο της στο χώρο του θεάματος, ως μουσικός.




Η Marie λατρεύει τα ντραμς και ύστερα από καστ, ξεκίνησε να παίζει μουσική. Όλα ήρθαν σαν να ήταν γραμμένα από τη μοίρα. Η εμφάνισή της, τη βοήθησε να πάρει το ρόλο για μια σειρά από διαφημιστικά και κάπως έτσι έγινε αντιληπτή από τον Chris Columbus, σκηνοθέτη του "Harry Potter", "Rent", "Mrs Doubtfire" και "Home Alone". Εκείνος της προσέφερε τον πρώτο της ρόλο στην ταινία "I Love You, Beth Cooper".




Το ένα έφερε το άλλο και η Marie βρέθηκε να παίζει σε σειρές όπως Supernatural, Fringe, Human Target και αρκετές άλλες. Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στην ταινία 50/50 που προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα. Η πορεία της καριέρας της την οδήγησε στην απόφαση να καβαλήσει την αγαπημένη της Harley και να μετακομίσει στην Νότια Καλιφόρνια.




Όταν δεν βρίσκεται σε κάποιο πλατό για τις ανάγκες της δουλειάς, φροντίζει να επιστρέφει στον Καναδά, να ψαρεύει ή να πηγαίνει camping, να κάνει surfing και να ασχολείται με τη μουσική.





Νέος έρωτας, νέα ταινία

Τον ερχόμενο μήνα η Marie θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη στο πλευρό του συντρόφου της Taylor Lautner σε μια ταινία δράσης με τίτλο Tracers. Ο Cam (Taylor Lautner) που καταζητείται από την κινεζική μαφία, ψάχνει να αποδράσει από όσα τον κυνηγούν μαζί με την όμορφη άγνωστη που του συστήνει τον απελευθερωτικό κόσμο του Παρκούρ.

πηγή

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *