ροή ειδήσεων

Nα, γιατί δεν πρέπει να αποθηκεύετε το γάλα και τα αυγά στην πόρτα του ψυγείου



Όταν πρόκειται για την ποιότητα και τη φρεσκάδα, τα αυγά και το γάλα....
είναι τόσο ευάλωτα στις μεταβολές της θερμοκρασίας. Και αυτό είναι το πρόβλημα με την αποθήκευση τους στην πόρτα του ψυγείου.
Η θερμοκρασία εκεί είναι πιο ζεστή και έχει την τάση να κυμαίνεται περισσότερο από ό, τι άλλες περιοχές του ψυγείου, ειδικά όταν ανοίγει η πόρτα.


Η λύση: Τοποθετείστε τα αυγά και το γάλα, στο κεντρικό διαμέρισμα του ψυγείου, όπου οι θερμοκρασίες είναι πιο κρύες και πιο σταθερές.

Τα αυγά θα διατηρήσουν την ποιότητα τους για περίπου 3-5 εβδομάδες. Τα αυγά σας θα εξακολουθούν να είναι απόλυτα ασφαλείς στη χρήση, με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν ρωγμές ή άλλες φθορές.


Το γάλα που αποθηκεύεται στο ψυγείο στο κεντρικό διαμέρισμα, συνήθως παραμένει πόσιμο για περίπου μία εβδομάδα μετά την ημερομηνία λήξης.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *