ροή ειδήσεων

To άρθρο που προκαλεί ΣΟΚ - Ποιος είχε προβλέψει τη πτώση του μοιραίου Airbus;



«Μπορείς να μου ανοίξεις την πόρτα;»...
Αυτός ήταν ο τίτλος του άρθρου που έγραψε πριν από δύο μήνες ο Ολλανδός πιλότος, Jan Cocheret, στο εξειδικευμένο ολλανδικό περιοδικό πτήσεων «Piloot en Vliegtuig».

Ο πιλότος, που εργάζεται στην Emirates Airlines, έγραφε: «Ελπίζω να μη βρεθώ ποτέ στην κατάσταση να πάω στην τουαλέτα και όταν επιστρέψω να βρω το πιλοτήριο κλειστό».

Στο συγκεκριμένο άρθρο ο Ολλανδός πιλότος φανερώνει την ανησυχία του για το ενδεχόμενο, τα μέτρα ασφαλείας που έχουν θεσπιστεί για να κρατήσουν τους αεροπειρατές μακριά από τους θαλάμους διακυβέρνησης των αεροσκαφών, να λειτουργήσουν εις βάρος του ίδιου του κυβερνήτη του αεροσκάφους.

Για το λόγο αυτό, ο Jan Cocheret έγραφε: «Ένας πιλότος που θα κλειδωθεί έξω από τον θάλαμο διακυβέρνησης δεν έχει άλλη επιλογή, από το να καθίσει με τους επιβάτες και να περιμένει να δει τι θα συμβεί... Εγώ σοβαρά μερικές φορές αναρωτιέμαι ποιος κάθεται δίπλα μου»...

Μετά το δυστύχημα στις γαλλικές Άλπεις όπου έχασαν τη ζωή τους τα 150 άτομα που επέβαιναν στο Airbus A320 της Germanwings και σύμφωνα με τους εισαγγελείς ο συγκυβερνήτης κλείδωσε έξω από το πιλοτήριο τον κυβερνήτη, ο Ολλανδός πιλότος έγραψε στο Facebook: «Αυτή η φρικτή ιστορία έγινε δυστυχώς πραγματικότητα».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *