ροή ειδήσεων

Ο Βαρουφάκης άφησε… σύξυλους Ευαγγελάτο, Τρέμη – Το δημοψήφισμα και η επεισοδιακή αποχώρηση (Video)


Δέκα περίπου λεπτά διήρκησε η συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών, στο νέο talk show του Mega... Όλγα Τρέμη και Νίκος Ευαγγελάτος, είχαν μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα κουβέντα με τον Γιάνη Βαρουφάκη επί παντός του επιστητού, όμως δεν έλειψαν τα ευτράπελα…

Με δεδομένη την πρόσφατη, συνέντευξη στην «Κοριέρε ντελα Σέρα» που προκάλεσε κόντρα κυβέρνησης και ιταλικής εφημερίδας, σχετικά με το ζήτημα του δημοψηφίσματος που αναφέρθηκε από τον υπουργό, οι δύο έμπειροι δημοσιογράφοι, δεν θα μπορούσαν να μην ρωτήσουν σχετικά με το θέμα.

Ούτε όμως ο Γιάνης Βαρουφάκης δίστασε να απαντήσει. «Δεν μπορώ να αποκλείσω κάτι που προβλέπεται συνταγματικά» τόνισε ο υπουργός, ο οποίος όμως παρακάλεσε –δύο μάλιστα φορές- να μην γίνει τίτλος, η δήλωσή του.

Το τι θα γίνει… τίτλος από τις δηλώσεις του καλεσμένου, δεν είναι βέβαια δουλειά του ίδιου και ως εκ τούτου, η παράκλησή του δεν εισακούσθη και έτσι το «σούπερ» (στην τηλεοπτική ορολογία) κάτω από τον Γιάνη Βαρουφάκη έγραψε «Όχι κακή ιδέα να τεθεί σε δημοψήφισμα η συμφωνία με τους εταίρους».

Αυτή ήταν και η τελευταία ερώτηση που δέχθηκε ο υπουργός, ο οποίος αμέσως μετά ισχυρίστηκε πως κόπηκε ο ήχος του (ακόμα και αν έκανε παύσεις όταν μιλούσαν οι παρουσιαστές) απαντώντας, πως δεν τους ακούει. «Δεν είναι στρατηγική αυτό, αλήθεια δεν σας ακούω…» είπε και αποχώρησε ο υπουργός, «Α, μας ακούτε!» αναφώνησε η Όλγα Τρέμη, όμως ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε ήδη βγάλει το ακουστικό του.



arouraios.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *