ροή ειδήσεων

Λεμόνι: 10.000 φορές πιο αποτελεσματικό από τη χημειοθεραπεία – Γιατί πρέπει να φυλάτε τα λεμόνια στην κατάψυξη!!!



Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, τα limonoids... (συστατικό του λεμονιού) αποτρέπουν την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων ER+ και ....ER- του μαστού. Πολλοί υποστηρίζουν πως δε θα πρέπει να πετάμε τίποτα από τα λεμόνια. Πως θα το πετύχουμε αυτό; Απλούστατα, πάρτε ένα λεμόνι (κατά προτίμηση οργανικό), πλύντε το καλά και τοποθετήστε το στην κατάψυξη.


Εφόσον έχει παγώσει, μπορείτε να το τρίψετε ολόκληρο, χωρίς καν να το ξεφλουδίσετε πρώτα.Ο λόγος; Η φλούδα του λεμονιού περιέχει 5 με 10 φορές περισσότερες βιταμίνες απ’ ότι ο χυμός του, ενώ βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού.

Επίσης, όσον αφορά την καταπολέμηση των καρκινικών κυττάρων, έχει αποδειχθεί 10,000 φορές πιο αποτελεσματικό από τη χημειοθεραπεία (να γιατί μας το κρύβουν όλοι αυτοί που πλουτίζουν εις βάρος της υγείας μας), ενώ τα ίδια αποτελέσματα έχει και στην κύστη.

Και δεν τελειώσαμε ακόμη: καταπολεμά τις βακτηριακές λοιμώξεις και τους μύκητες, είναι αποτελεσματικό ενάντια στα παράσιτα και τα σκουλήκια, ρίχνει την πίεση και τέλος, δρα ως φυσικό αντικαταθλιπτικό!

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *