επικαιρότητα

Σπάνε τα ταμεία στις εφορίες, για τη ρύθμιση των οφειλών με τις 100 δόσειςΚατατέθηκαν μέχρι στιγμής 48.000 αιτήσεις και υπολογίζεται ότι αφορούν χρέη... κοντά στα 300 εκατομμύρια. Τα άμεσα εισπρακτέα ποσά υπολογίζονται στα 17 εκατομμύρια

Βροχή πέφτουν οι αιτήσεις για τη ρύθμιση των 100 δόσεων στην εφορία. Οι φορολογούμενοι σπεύδουν κατά χιλιάδες να ρυθμίσουν τα χρέη τους με τα κρατικά ταμεία να παίρνουν ανάσα ρευστότητας.

Μέσα σε μερικές μόνο ώρες ο αριθμός πραγματικά εκτινάχθηκε. Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχε χθες η υπουργός Ν. Βαλαβάνη είχαν κατατεθεί περί τις 31.000 αιτήσεις.
Ο αριθμός αυτός σήμερα, λίγο μετά τις 10:00 το πρωί είχε αλλάξει δραματικά. Πλέον μιλάμε για 48.000 αιτήσεις ρύθμισης οφειλών προς την εφορία, δηλαδή επιπλέον 17.000 αιτήσεις μέσα σε μερικές μόνο ώρες.

Ήδη με έναν πρόχειρο υπολογισμό χθες υπολογιζόταν ότι έχουν ρυθμιστεί χρέη κοντά στα 300 εκατομμύρια. Με βάση τον ίδιο υπολογισμό τα άμεσα εισπρακτέα ποσά υπολογίζονται στα 17 εκατομμύρια, ποσό που δίνει ανάσα στα κρατικά ταμεία.

ienimerosi

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ο καθηγητής που μιλησε στην εκπομπη " Επιλογες" της ΕΡΤ 1 για την δολοφονία της Ελενης, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω αχάριστος. Η Κοινωνία της Ρόδου ποναει και το βλέπουμε καθημερινά σε συζητήσεις μεταξυ μας αλλά και στα ΜΚΔ. Τα λόγια του προσβάλουν τον Ροδιακη λαό.

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά