ροή ειδήσεων

Γεμίζουν τα ταμεία του Δημοσίου από τη ρύθμιση των 100 δόσεων



Οι φορολογούμενοι σπεύδουν μαζικά να ρυθμίσουν τα χρέη τους προς την εφορία,... να επωφεληθούν από το ευνοϊκό καθεστώς και να απαλλαγούν από το βρόχο.

Απόδειξη της μεγάλης επιτυχίας αποτελεί το γεγονός ότι στη δεύτερη φάση της ρύθμισης είχαν δηλώσει συμμετοχή μέχρι το Σάββατο το πρωί 161.161 οφειλέτες.

Η άνοδος είναι αλματώδης αν αναλογιστεί κανείς ότι μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ είχαν προχωρήσει σε ρύθμιση 47.000 οφειλέτες, την Τρίτη το βράδυ είχαν φτάσει τις 80.000 και σήμερα το πρωί ως τις 11 ήταν, όπως προαναφέρθηκε 161.161.

Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο το Σάββατο το πρωί προχώρησαν σε ρύθμιση 1.500 άτομα περίπου.

Οσον αφορά στα χρήματα που εισπράχθηκαν, υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία ως την Τετάρτη. Από αυτά προκύπτει ότι στα δημόσια ταμεία μπήκαν 40 εκατομμύρια ευρώ περίπου και με μία απλή αναγωγή μπορεί κανείς να οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι μέχρι τώρα πρέπει να έχουν ξεπεράσει τα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Αν σε αυτά προστεθούν και τα 46 εκατομμύρια που εισέπραξαν τα ασφαλιστικά ταμεία από την αντίστοιχη ρύθμιση, γίνεται αντιληπτό ότι οι ρυθμίσεις προσφέρουν μία μεγάλη ανάσα στην κυβέρνηση, αλλά και στους πολίτες οι οποίοι απαλλάσσονται από το βρόχο των χρεών προς την εφορία και προς τα ταμεία.

ienimerosi

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *