ροή ειδήσεων

Φρίκη: Αστεγος ασέλγησε σε 11χρονο αγόρι


Τον κατήγγειλε περαστικός - Στο πλαίσιο της προανάκρισης, ο ανήλικος... παθόντας, παρουσία ...ψυχολόγου, αναγνώρισε τον δράστη, ενώ η μητέρα του δήλωσε άγνοια του περιστατικού Καθοριστικό ρόλο για την αυτόφωρη σύλληψη του δράστη διαδραμάτισε η παρατηρητικότητα περίοικου και η έγκαιρη ενημέρωση των αστυνομικών Αρχών από τον ίδιο, καθώς απογευματινές ώρες της Κυριακής αντιλήφθηκε τις ύποπτες κινήσεις ενηλίκου, ο οποίος ασελγούσε σε βάρος ανήλικου παιδιού σε υπαίθριο χώρο της Δυτικής Θεσσαλονίκης (Παλαιός Σταθμός).

Αμέσως μετά την καταγγελία και βάσει της δοθείσας περιγραφής, εκδόθηκαν εκτεταμένες αναζητήσεις και μεσημβρινές ώρες χθες, συνελήφθη ο 58χρονος άντρας, ενώ παράλληλα εντοπίστηκε και το ανήλικο αγόρι.


Στο πλαίσιο της προανάκρισης, ο ανήλικος παθόντας, παρουσία ψυχολόγου, αναγνώρισε τον δράστη, ενώ η μητέρα του δήλωσε άγνοια του περιστατικού.


Επιπρόσθετα, σε βάρος του συλληφθέντα, σχηματίστηκε δεύτερη δικογραφία, καθώς εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Άμφισσας για παραβίαση όρων κράτησης.


Σημειώνεται ότι, ο δράστης είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης για υποθέσεις ανθρωποκτονίας με πρόθεση, οπλοφορία, κλοπών, ζωοκλοπής, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και οπλοχρησίας.


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: Seleo.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/4/15 09:25

    "Σημειώνεται ότι, ο δράστης είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης για υποθέσεις ανθρωποκτονίας με πρόθεση, οπλοφορία, κλοπών, ζωοκλοπής, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και οπλοχρησίας."
    Αυτο λοιπον το λουλουδι το "made in Greece" νομικο συστημα,το ειχε αφησει ελευθερο να κυκλοφορει σαν ωρολογιακη βομβα.Γι αυτο εχουμε κατακλυσθει απο λαθρομεταναστες.Οχι γιατι ψαχνουν για δουλεια σε μια χωρα που δεν μπορει να θρεψει ουτε τους δικους της.Ψαχνουν για μια χωρα ανομιας οπου μπορουν να ερχονται ολα τα κατακαθια του νομου απο παντου στον κοσμο και να προστατευονται απο τους δικους μας "προοδευτικους"αρχοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *