ροή ειδήσεων

Θύμα εκβιασμού 18χρονη από τη Ρόδο – Κυκλοφόρησε «ροζ» βίντεό της στο διαδίκτυο



Από νεαρό που είχε γνωρίσει μέσω Facebook...

​Σοκ έπαθε μια 18χρονη κοπέλα από τη Ρόδο, όταν διαπίστωσε ότι ένα βίντεο «ροζ» περιεχομένου με πρωταγωνίστρια την ίδια, είχε αναρτηθεί σε διαδικτυακή σελίδα με πορνογραφικό υλικό.

Η 18χρονη κοπέλα είχε πέσει θύμα εκβιασμού μαζί με μία φίλη της από έναν 28χρονο νεαρό και έναν ακόμα ανήλικο συνεργό του, τους οποίους είχε γνωρίσει μέσω Facebook.

Πιο συγκεκριμένα, η 18χρονη συνομιλούσε από το 2009 στο Facebook με τον 28χρονο ονόματι «Άκη», που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη ή τη Χαλκιδική, αγνώστων λοιπών στοιχείων, καθώς και με έναν ανήλικο ονόματι «Κώστα».

Το Φεβρουάριο του 2011, ο «Κώστας», της ζήτησε να κάνουν cybersex μέσω των υπολογιστών τους με τη χρήση κάμερας άμεσης εκπομπής (live camera) και της υποσχέθηκε ότι δεν θα κατέγραφε την ιντερνετική ερωτική συνεύρεσή τους. Η 18χρονη πείσθηκε, γδύθηκε στην κάμερα του υπολογιστή της και ο «Κώστας» την κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο εν αγνοία της.

Προς μεγάλη της έκπληξη, λίγο καιρό αργότερα, ο «Άκης» της ζήτησε εντός δύο ημερών να του καταβάλει μαζί με την φίλη της το ποσό των 400 ευρώ για να μην ανεβάσει το βίντεο σε ιστότοπους με πορνογραφικό υλικό.

Ωστόσο, η κοπέλα διαπίστωσε ότι το επίμαχο βίντεο που τιτλοφορείται με το μικρό της όνομα και με το όνομα της φίλης της, και στο οποίο εμφανίζεται στο κρεβάτι της, σκεπασμένη με μια κουβέρτα να χαϊδεύει το στήθος της, είχε ήδη κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο!

Η 18χρονη κατήγγειλε την ίδια ημέρα το περιστατικό στην αστυνομία και σε βάρος του ανήλικου σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία σήμερα διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Επιπλέον, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου επέβαλε τον Οκτώβριο του 2014 ποινή φυλάκισης 14 μηνών και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ στον ενήλικο, που ενεπλάκη στην ίδια υπόθεση.

Πηγή : dimokratiki.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *