ροή ειδήσεων

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΣΔΟΕ! «Σκούπα» για μαύρο χρήμα 200 πολιτικών – Κομπίνα πολλών δισ. με αλλοδαπούς



Φύλλο και φτερό έχουν γίνει οι φορολογικές δηλώσεις και οι λίστες με την κίνηση των τραπεζικών λογαριασμών...
200 πολιτικών, υπουργών και βουλευτών, νυν και πρώην.

Όπως αποκαλύπτει το Παρόν, για ορισμένους από τους 200 η έρευνα διατάχθηκε έπειτα απο καταγγελίες, οι οποίες ύστερα από έλεγχο διαπιστώθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες ότι έχουν βάση.

Την ίδια στιγμή, όμως, στο ΣΔΟΕ υπάρχουν και ερευνώνται 65 CD με χιλιάδες ονόματα που έχουν βγάλει από το 2012 και μετά χρήματα στο εξωτερικό, όχι με νόμιμο τρόπο, αλλά ο έλεγχος δεν έχει ολοκληρωθεί γιατί το προσωπικό δεν επαρκεί, με συνέπεια το Δημόσιο να χάνει έσοδα, τα οποία έχει άμεσα ανάγκη το κράτος.

Το μεγάλο κόλπο

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, πίσω από καταστήματα γνωστής εταιρείας για τη μεταφορά χρημάτων σε τρίτες χώρες έχει στηθεί ολόκληρη μηχανή. Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, μετανάστες που ζουν εδώ μπορούν να στείλουν σε κάποιον δικό τους στο Πακιστάν,μέχρι 1.000 ευρώ χωρίς κανέναν έλεγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετά από αυτά τα καταστήματα έχουν στήσει έναν μηχανισμό με μετανάστες από διάφορες χώρες, τα στοιχεία των οποίων χρησιμοποιούνται για να στείλει κάποιος Έλληνας έξω (σε τρίτη χώρα) χρήματα που δεν έχουν δηλωθεί στη φορολογική του δήλωση.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *