ροή ειδήσεων

Τροπολογία-ΒΟΜΒΑ! Μειώνονται οι προσλήψεις στο Δημόσιο κατά 3.000! Γιατί αθετεί την υπόσχεσή του ο Τσίπρας;;;



«Φρένο» στις εξαγγελίες της κυβέρνησης για περίπου 15.000 προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων... εντός του 2015 «βάζει» τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών, μειώνοντας τον αριθμό σε 12.000.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή της Κυριακής», ο χρόνος κατάρτισης της τροπολογίας μόνο τυχαίος δεν φαίνεται να είναι, καθώς το ζήτημα των προσλήψεων έχει τεθεί το επίκεντρο των διαπραγματεύσεων μεταξύ της κυβέρνησης και των δανειστών οι οποίοι ζητούν την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου που προβλέπει 11.107 προσλήψεις για το τρέχον έτος.
Αιτία της τροπολογίας που θα συμπεριληφθεί στοπ υπό συζήτηση νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης είναι επισήμως ο κρατικός προϋπολογισμός . Ωστόσο, όπως αναφέρει η «Καθημερινή», στην αρχική μορφή της τροπολογίας ως αιτία για τον περιορισμό των προσλήψεων αναφερόταν ρητά η μεσοπρόθεσμη δανειακή σύμβαση η οποία προέβλεπε 11.107 προσλήψεις για το τρέχον έτος. Τον αριθμό αυτόν απέρριπταν η κυβέρνηση, αλλά και ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος ο οποίος έχει επανειλημμένως δηλώσει ότι «το μόνο που μας δεσμεύει είναι ο προϋπολογισμός».
Σύμφωνα, με πληροφορίες της εφημερίδας, η επίκληση του Μεσοπρόθεσμου στην τροπολογία απαλείφθηκε έπειτα από αντιρρήσεις του κ. Κατρούγκαλου και ως αιτία περιορισμού των προσλήψεων καταγράφηκαν οι μειωμένες δυνατότητες του προϋπολογισμού.
Το γεγονός είναι πάντως, πως εφόσον ψηφιστεί η επίμαχη τροπολογία, αναμένεται εν πολλοίς να ανατρέψει τους σχεδιασμούς του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, μειώνοντας αισθητά τον αριθμό των προσλήψεων.

iefimerida.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/4/15 19:26

    Εχουν δίκιο οι εταίροι μας που μας αποκαλούν μη σοβαρούς, απατεώνες και μιζαδόρους. 3-4 χρόνια για να ξεκαθαρίσεις και να πάρεις σύνταξη, 5-8 χρόνια για να τελεσιδικήσει μια υπόθεση στα δικαστήρια, δημόσιες υπηρεσίες που δεν σου απαντούν ποτέ στα αιτήματά σου, κομπίνες, διαπλοκή και μίζα. Αυτοί είμαστε και ξεχάστε τον Μεγαλέξανδρο και τον Σοφοκλή. Ενα τσούρμο απατεώνες και φοροκλέφτες είμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/4/15 19:41

    Δεν πατε καλα μου φαινεται.Το νουμερο ηταν 15.000 μείον 3.900 απολυμενοι του Μητσοτακη που θα επαναπροσληφθουν με το νομοσχεδιο που ψηφιζεται μετα το Πασχα κανει 11.100.
    Η παραπληροφορηση σε ολο της το μεγαλειο.Οι ΣαμαροΒενιζελοι και οι φυλλαδες τους εχουνε λυσσαξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/4/15 00:43

      Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΔΕΛΦΑΚΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΙΚΑΝ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΜΗΝΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/4/15 16:10

      Αντί να λέμε και ευχαριστώ που απο το δρόμο που μας πέταξε ο Μητσοτάκης μας ξανά διορίζει ο Κατρούγκαλος λες χαζομαρες.εαν συγκρίσεις τον Μητσοτάκη με τον Κατρούγκαλο τοτε περαστικά σου.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος13/4/15 10:20

    Η ΕΙΣΑΙ Η ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΟΠΟΤΕ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΜΟΥΓΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ .ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΡΙΤ ΠΟΥ ΘΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/4/15 20:14

      Για να καταλαβω:Ο Σαμαρας που απελυσε την καθηγητρια επειδη επιασε το γιο του στο κολλεγιο του αδερφου του δεν σου λεει κατι ετσι;
      Ο Παγκαλος που ειχε διορισει ολο του το σοϊ ο Σαμαρας ο Μητσοτακης και ο Βενιζελος τιποτα ετσι;Ακομα και η χρυση αυγη διορισε ολο το συγγενολοϊ τους.Εγω δεν εχω καποιο προβλημα μ αυτο απλα γιατι το κανουν ολοι.Αυτο που δεν κανουν ολοι ειναι να δινουν δουλεια και ψωμι σε ανθρωπους που πεταχτηκαν στο δρομο απο εναν ανθρωπο που δεν εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του και ο οποιος εγινε υπουργος επειδη απλα εχει το επιθετο Μητσοτακης.Ο Κατρουγκαλος λοιπον ο οποιος ειναι επιστημονας και εχει δουλεψει οσο δεν εχει δουλεψει ολο το σοϊ του Μητσοτακη ανελαβε το τιτανιο αυτο εργο της αποκαταστασης της αδικιας και χιλια ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!
      Κατα τα λοιπα περαστικα σου!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *