επικαιρότητα

Νέα παράλογη απαίτηση των δανειστών σχετικά με τα νησιά του ΑιγαίουΝέος γύρος παράλογων απαιτήσεων από πλευράς των δανειστών προς ...

την Ελλάδα, αυτή τη φορά σχετικά με τα νησιά του Αιγαίου.


Οι εκπρόσωποι των θεσμών, ενημέρωσαν τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη πως η επόμενη προϋπόθεση για την αποφυγή ενός Grexit είναι η επανατοποθέτηση των νησιών που βρίσκονται στο Αιγαίο.

Έτσι, σε τηλεδιάσκεψη που είχαν τα τεχνικά κλιμάκια του Brussels Group, έγινε γνωστό, σύμφωνα με κύκλους της ΕΚΤ, πως οι δανειστές έθεσαν ως απαράβατο όρο την μετακίνηση των νησιών του Αιγαίου με τρόπο που να σχηματίζει το σύμβολο του ιερού νομίσματος, του ευρώ.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ορισμένοι έβαλαν ως απαίτηση την μετονομασία ολόκληρου του Αιγαίου πελάγους σε πέλαγος Χρέους ή Ευρωπέλαγος.

Η διαδικασία της μετακίνησης και επαναδιάταξης των νησιών του Αιγαίου θα φέρει περίπου 30.000 νέες θέσεις εργασίας, και η χρηματοδότησή του θα γίνει αποκλειστικά από την ελληνική κυβέρνηση που, απ” ό,τι φαίνεται, έχει χρήμα για πέταμα.


Τα εγκαίνια του νέου συμπλέγματος νησιών θα γίνουν το 2019 από το Καστελόριζο, που θα έχει μετακινηθεί στο κέντρο του νέου αυτού συνόλου κοντά στις δύο ενδιάμεσες γραμμές του Ευρώ.
Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Πριν λίγο δέχτηκα επίθεση από 2 ατομα πατέρα γιο διότι είπα στον πατέρα ότι είναι παράνομο να έχει το σκυλί του στον δρόμο και να οδηγάς με το αμάξι κρατώντας με σκοινί και κάλεσε τα παιδιά του και κατόπιν αυτού πατέρας και γιος μου έκαναν αυτο εγινε στο φαληρακι πηγαίνοντας για να παραλάβω που σχολουσε απο ξενοδοχείο και τον ειδα να μπαίνειπρος γυμνιστές επίθεση και ο γιος με χτύπησε με μπουνιά στο αυτί

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά