ροή ειδήσεων

Αν δείτε το κατοικίδιο σας να κάνει κάτι τέτοιο καλέστε αμέσως τον κτηνίατρο σας.


Σαν ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων είναι ζωτικής σημασίας να γνωρίζουμε... ασυνήθιστες συμπεριφορές στο σκύλο μας ή την γάτα μας.... Οι τετράποδοι φίλοι μας δεν μπορούν να μας που ευθέως ότι κάτι δεν πάει καλά για αυτό πρέπει να γνωρίζετε μερικές ασυνήθιστες αλλαγές στην συμπεριφορά τους.

Μερικές από αυτές τις συμπεριφορές είναι φυσιολογικές , ενώ άλλες είναι προειδοποιητικά σημάδια που απειλούν τη ζωή του κατοικίδιου ζώου σας. Χωρίς να γνωρίζουμε ποιες είναι αυτές οι συμπεριφορές, πολλές φορές τα συμπτώματα αυτά τα αγνοούμε. Όμως αναγνωρίζοντας από πριν αυτά τα συμπτώματα μπορείτε να σώσετε πράγματι τη ζωή του κατοικίδιου ζώου σας.

Η καταναγκαστική πίεση του κεφαλιού πάνω σε μια σκληρή επιφάνεια, όπως έναν τοίχο για παράδειγμα είναι ένα σημάδι ενός προβλήματος. Σύμφωνα με το PetMD όταν ένα ζώο πιέζει το κεφάλι του στον τοίχο τότε θα μπορούσε να είναι ένα σύμπτωμα πολλαπλών θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των τοξικών δηλητηριάσεων, λοίμωξη του νευρικού συστήματος, ενός όγκου ή ενός τραύματος στο κεφάλι. Άλλα σημάδια είναι περίεργες αλλαγές στην συμπεριφορά του ζώου,ψυχαναγκαστική βηματοδότηση η να κάνει συνέχεια κύκλους, επιληπτικές κρίσεις η ακόμα και κατεστραμμένα αντανακλαστικά.

Εάν το κατοικίδιο ζώο σας παρουσιάζει κάποιο από αυτά τα συμπτώματα, καλέστε τον κτηνίατρό σας αμέσως.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *