ροή ειδήσεων

Προσλήψεις σε Δήμους: Ειδικότητες - κριτήρια



ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ...

Tις προσλήψεις που προγραμματίζουν να κάνουν δήμοι σε όλη τη χώρα. Aναλυτικά:

Δήμος Αγίων Αναργύρων

Στην έγκριση προγραμματισμού πρόσληψης εννέα υπαλλήλων προχώρησε ο Δήμος Αγίων Ανάργυρων Καματερού για τη στελέχωση των παιδικών σταθμών. Ο χρόνος απασχόλησης του νέου προσωπικού και η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα. Θα επιλεγούν: ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων 3. ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων 3. ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας 1. ΥΕ Βοηθών Μαγείρων 2. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2102633800

Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Ο χρόνος ανεργίας (πάνω από τέσσερις μήνες) και η εμπειρία αποτελούν βασικά κριτήρια για την πρόσληψη 25 νέων συμβασιούχων στον Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας. Ενισχύονται οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί έως και τις 31 Ιουλίου. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 17 Απριλίου. Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής: ΠΕ Νηπιαγωγών 4. ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων 6. ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων 9. ΔΕ Μαγείρων 1. ΥΕ Καθαριστών Εσωτερικών Χώρων 5.

Δήμος Ελληνικού

Την πρόσληψη δύο καθηγητών Φυσικής Αγωγής (κολύμβηση) προωθεί ο οργανισμός Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Αργυρούπολης – Ελληνικού. Θα υπογραφούν συμβάσεις εργασίας διάρκειας έως οκτώ μηνών. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και των δικαιολογητικών λήγει στις 25 Απριλίου. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ Τμήματος Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα την κολύμβηση. Τηλ.: 2109600639.

Δήμος Αγίου Δημητρίου

Με δύο δενδροκηπουρούς (ΔΕ) θα ενισχυθεί ο Δήμος Αγίου Δημητρίου, για την κάλυψη εποχικών αναγκών. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει συμβάσεις εργασίας, ιδιωτικού δικαίου, διάρκειας οκτώ μηνών. Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθεί η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν υποψήφιοι ηλικίας 18 έως 65 ετών. Τηλ.: 2132007752.

Δήμος Θερμαϊκού

Την πρόσληψη 16 εποχικών υπαλλήλων προωθεί για οκτώ μήνες η Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Θερμαϊκού. Θα υπογραφούν συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου διάρκειας οκτώ μηνών. Ο διαγωνισμός θα σταλεί το προσεχές διάστημα στο ΑΣΕΠ για την τελική έγκριση και μετά θα καθοριστεί από τον δήμο η προθεσμία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών. Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής: ΔΕ Υδραυλικών 2. ΔΕ Καταμετρητών- Υδρομετρητών 4. ΥΕ Καθαριστών 2. ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων 4. ΥΕ Εργατών Ύδρευσης 4. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2392025005. 2392076320.

Δήμος Νότιας Κυνουρίας

Συμβάσεις οκτάμηνης διάρκειας θα υπογράψουν τέσσερις νέοι υπάλληλοι που προγραμματίζει να προσλάβει ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας. Συγκεκριμένα, ζητούνται ένας ηλεκτροτεχνίτης (ΔΕ), ένας υδραυλικός (ΔΕ) και δύο εργάτες (ΥΕ) (αποχέτευσης & ύδρευσης). Οι τεχνικοί θα πρέπει να έχουν δίπλωμα ΙΕΚ και άδεια άσκησης επαγγέλματος, ενώ οι εργάτες μόνο το απολυτήριο Γυμνασίου. Αιτήσεις έως τις 24/4. Τηλ.: 2757360271.

Δήμος Πηνειού

Με έναν δασολόγο (ΠΕ) και έναν χειριστή γκρέιντερ (ΔΕ) ενισχύεται ο Δήμος Πηνειού για διάστημα οκτώ μηνών. Οι δασολόγοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο ΑΕΙ σχετικής ειδικότητας, ενώ από τους χειριστές απαιτούνται δίπλωμα ΙΕΚ- ΤΕΕ, άδεια οδήγησης (επαγγελματική ή ερασιτεχνική) και άδεια μηχανοδηγού- χειριστή. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα ανακοινωθεί εντός των ημερών. Τηλέφωνο:2623360767.

Δήμος Ρόδου

Έναν κοινωνικό φροντιστή με δίπλωμα ΙΕΚ- ΤΕΕ ζητεί να προσλάβει ο Φορέας Κοινωνικής Φροντίδας ΑΜΚΕ του Δήμου Ρόδου. Η σύμβαση θα διαρκέσει από την ημερομηνία υπογραφής της έως τις 31/8, με δυνατότητα ανανέωσης. Στα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων περιλαμβάνεται η οικογενειακή κατάσταση. Υπροθεσμία υποβολής των αιτήσεων ανακοινώνεται εντός των προσεχών ημερών. Τηλ:2241043995.

Δήμος Άκτιου – Βόνιτσας

Το αρμόδιο Νομικό Πρόσωπο για τη λειτουργία και τη στελέχωση των παιδικών σταθμών στον Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας θα προχωρήσει στην πρόσληψη 12 συμβασιούχων. Το νέο προσωπικό θα εργασθεί από την ημερομηνία υπογραφείς των συμβάσεως έως τις 31 Αυγούστου, οπότε και ολοκληρώνεται η σεζόν. Υπάρχει, ωστόσο, η δυνατότητα ανανέωσης της σύμβασης με το νέο σχολικό έτος. Αναλυτικά, σύμφωνα με την προκήρυξη, θα προσληφθεί προσωπικό των εξής ειδικοτήτων: ΤΕ Βρεφονηπιοκόμοι 3. ΔΕ Βοηθοί Βρεφονηπιοκόμων 3. ΔΕ Μάγειρες 4. ΥΕ Γενικών Καθηκόντων 2. Η προθεσμία αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών. Τηλέφωνο: 264302232.

Δήμος Κόνιτσας

Με έναν πολιτικό μηχανικό (ΠΕ) θα ενισχυθεί για οκτώ μήνες ο Δήμος Κόνιτσας. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και των δικαιολογητικών λήγει στις 17 Απριλίου. Οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση πρέπει να έχουν πτυχίο ΑΕΙ αντίστοιχης ειδικότητας και άδεια άσκησης επαγγέλματος. Η εντοπιότητα αποτελεί βασικό κριτήριο για την πρόσληψη. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο:2655360313.

aftodioikisi

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *