επικαιρότητα

Ένα σοβαρό περιστατικό τραυματισμού σήμερα το απόγευμα στο Αεροδρόμιο της Ρόδου - Η έλλειψη γιατρού αιτία για δυσμενέστατα σχόλια!


Ένα σοβαρό περιστατικό τραυματισμού ξένου τουρίστα που σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα... στο Αεροδρόμιο του νησιού μας αποτέλεσε αιτία για να προκληθούν δυσμενέστατα σχόλια, από το γεγονός ότι, δυστυχώς, δεν υπήρχε (αν είναι δυνατόν!) ένας γιατρός (Διεθνές Αεροδρόμιο, σου λέει ο άλλος!) για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον άνθρωπο!

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, γύρω στις 7 η ώρα υπήρχε άφιξη αεροσκάφους από το εξωτερικό. Οι ξένοι τουρίστες οδηγήθηκαν στην έξοδο προκειμένου να επιβιβαστούν σε τουριστικό λεωφορείο και να πάνε στα ξενοδοχεία τους.

Όμως, ένας απ΄ αυτούς, κάτω από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, γλίστρησε, έπεσε στο έδαφος, χτύπησε στο κεφάλι και η αιμορραγία από το κεφάλι αλλά κι από την μύτη, αποτέλεσε αιτία για να ζητηθεί επειγόντως γιατρός!Ποιος γιατρός; Το Αεροδρόμιο της Ρόδου, είναι γνωστό, πως δεν έχει γιατρό το απόγευμα και τα Σαββατοκύριακα.

Έτσι, τα δυσμενέστατα σχόλια ήταν φυσικό να δίνουν και να παίρνουν, ενώ κάποιοι εργαζόμενοι έτρεχαν (προς τιμήν τους) να βρουν κάποια ρούχα για να σκεπάσουν τον άνθρωπο και να παραμείνει ζεστός καθώς η αιμορραγία συνεχιζόταν.

Φυσικά, ταυτόχρονα, ζητήθηκε από το ΕΚΑΒ να πάει κάποιο ασθενοφόρο, το οποίο, πράγματι, μετά από εικοσάλεπτο, περίπου, παρέλαβε τον τουρίστα (σχετικά μεγάλος σε ηλικία), και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Βέβαια, πέρα από το γεγονός ότι, ευχόμαστε ο άνθρωπος να μην έχει κάτι το σοβαρό, το ερώτημα και πάλι που προκύπτει είναι: Μέχρι πότε οι υπεύθυνοι θα επιμένουν να μην έχει γιατρό το Αεροδρόμιό μας; Μέχρι πότε θα γινόμαστε διεθνώς ρεζίλι;

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

S M S

Αναγνώστης: Λεωφορείο της γραμμής... Τι παρατηρήτε?

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης