ροή ειδήσεων

ΒΟΜΒΑ: «ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ» (;) ΣΕ Μ.Κ.Ο. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!


Χοντρά παιχνίδια εκατοντάδων εκατομμυρίων με ΜΚΟ που εμπλέκονται στην υπόθεση των λαθρομεταναστών!...

Με γερές πλάτες ισχυρών οικονομικών παραγόντων, ο αρμόδιος υπουργός για την φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων βάζει στην χώρα χιλιάδες λαθρομετανάστες, τους οποίους την επόμενη μέρα προωθεί και νομιμοποιεί η σύζυγος του, αρμόδια υπουργός για το μεταναστευτικό!

Επειδή σας καλούμε στο γραφείο σας στο Υπουργείο και «κρύβεστε», απαντήστε μας δημόσια, αν...
έχετε κάποια σχέση με την ΜΚΟ «Αχαϊκό Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Ενηλίκων» συντονίστρια του οποίου είναι κάποια κα Χριστοδουλοπούλου;

To χτεσινό πρωτοσέλιδο θέμα της «Α» σχετικά με το «ζευγάρι» της κυβέρνησης, που έχει «οξύνει» με τις πράξεις του και τις παραλείψεις του το μεταναστευτικό, δημιούργησε τεράστια αίσθηση στο αναγνωστικό μας κοινό και προκάλεσε μεγάλες αναταράξεις στο κυβερνητικό στρατόπεδο.



Κυριολεκτικά από το πρωί το τηλεφωνικό κέντρο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ κατακλύστηκε από τηλεφωνήματα αναγνωστών, αλλά και πολιτικών παραγόντων, οι οποίοι μας έδιναν συγχαρητήρια για την διάσταση που δώσαμε σ’ αυτό το μείζον ζήτημα!

Μεταξύ άλλων λάβαμε δύο τηλεφωνήματα από αναγνώστες μας στην Αχαΐα, οι οποίοι μας έδωσαν μια πληροφορία, η οποία αν αληθεύει, αποτελεί δημοσιογραφική ΒΟΜΒΑ μεγατόνων που απειλεί να «κάψει» την κυβέρνηση και να της δημιουργήσει τεράστιο «ηθικό πρόβλημα», σε μια περίοδο μάλιστα έχει ανοίξει μια σειρά από μέτωπα, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.



Συγκεκριμένα οι δύο αναγνώστες της «Α» στην Αχαΐα, μας ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ πως στην περιοχή τους δραστηριοποιείται μια Μ.Κ.Ο με την επωνυμία «Αχαϊκό Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Ενηλίκων», στην οποία εμφανίζεται ως συντονίστρια Ευρωπαϊκών προγραμμάτων κάποια κυρία Κυριακή Βαμβακά – Χριστοδουλοπούλου!!!

Οι αναγνώστες της «Α» κατήγγειλαν πως η συγκεκριμένη κυρία έχει συγγενική σχέση με την αρμόδια Υπουργό για την μετανάστευση κ. Τάσια Χριστοδουλοπούλου.

Επειδή οι καιροί είναι πονηροί και οι πολιτικές προβοκάτσιες, σύνηθες φαινόμενο, η εφημερίδα μας, σεβόμενη την δημοσιογραφική δεοντολογία έκανε μια έρευνα στο διαδίκτυο για να διαπιστώσει, αν όντως η συγκεκριμένη ΜΚΟ δραστηριοποιείται στο θέμα των μεταναστών.

Από τα στοιχεία που αλιεύσαμε, διαπιστώσαμε πως όντως η ΜΚΟ στην οποία «προΐσταται» η κα Κυριακή Βαμβακά – Χριστοδουλοπούλου, ΟΝΤΩΣ εκπαιδεύει μετανάστες…

http://greece-report.blogspot.gr/

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/4/15 21:21

    Μα καλά είχατε ποτέ καμιά αντίρηση ότι ΤΟ ΧΡΗΜΑ δεν κοιτάει χρώμα και χώρα? Θυμάστε τι είπε ο Πάγκαλος? ΟΛΟΙ τους είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *