ροή ειδήσεων

Ο Παυλόπουλος "έσπασε" το άτυπο Πρωτόκολο του Προέδρου της Δημοκρατίας


Εδώ και 30 χρόνια, κανείς Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν είχε δώσει συνέντευξη.... Όχι γιατί υπήρχε κάποιο πρωτόκολο που το απαγόρευε αλλά γιατί έτσι είχε καθιερωθεί εθιμικά για να μην φανεί ότι ασκεί όποιου είδους κριτική την Κυβέρνηση. Ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ο πρώτος εν ενεργεία Πρόεδρος που "έσπασε" αυτό το... έθιμο με συνέντευξή του στο Spiegel...

Η Ελλάδα θα πληρώσει το χρέος της «μέχρι το τελευταίο σεντ» τονίζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή έκδοση του Spiegel ενώ επισημαίνει παράλληλα ότι «η Ευρώπη πρέπει να λαμβάνει πολιτικές αποφάσεις».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τονίζει ότι δεν διανοείται καν ένα ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το Ευρώ ενώ ταυτόχρονα ασκεί κριτική στις πολιτικές λιτότητες που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα. «Ορισμένα από τα μέτρα αντιβαίνουν το ευρωπαϊκό Δίκαιο» λέει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παυλόπουλος σημειώνει ότι η Ελλάδα θέλει να μείνει ισότιμο μέλος της Ευρώπης και παράλληλα υποπτεύεται πως για την αδυναμία επίτευξης συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος και πιστωτών, ευθύνεται μία αλλαγή στην ισορροπία δυνάμεων στην Ευρώπη.

«Σε ορισμένα θέματα, η Ευρώπη θα πρέπει να παίρνει πολιτικές αποφάσεις και να παρακάμπτει τους τεχνοκράτες» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *