επικαιρότητα

Ο ΕΟΤ ενισχύει την τουριστική προώθηση της χώραςΟ Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) για την τουριστική προώθηση της χώρας... αποφάσισε να χρηματοδοτήσει πέντε projects.

Ειδικότερα αποφασίστηκε:

- Θα καλύψει το κόστος αεροπορικού εισιτηρίου Βιέννη - Αθήνα - Βιέννη, προκειμένου ο δημοσιογράφος Gerald Sturz να επισκεφθεί τα νησιά Μήλο, Σίφνο και Ύδρα έως και τις 3 Μαϊου, με σκοπό την δημοσίευση πολυσέλιδου αφιερώματος στο εβδομαδιαίο περιοδικό Format το οποίο απευθύνεται σε ιδιαίτερα απαιτητικό κοινό (115.000 αναγνώστες).

-Ενέκρινε τη διάθεση ποσού 3.300 ευρώ που αφορά στην οικονομική συμμετοχή του Οργανισμού στην διοργάνωση του 2ου Συνεδρίου «International Association of Cultural and Digital Tourism»/ IACUDIT με θέμα: Forms and Norms of Tourism and Culture in the Age of Innovation” που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 21 έως τις 24 Μαΐου.

-Ενέκρινε τη δέσμευση ποσού 2.700 ευρώ που αφορά την οικονομική συμμετοχή του ΕΟΤ στην διοργάνωση συνεδρίου της Διεθνούς Ακαδημίας για τη μελέτη του Τουρισμού (I.A.S.T) που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο από τις 24 έως τις 29 Μαΐου.

-Θα διαθέσει το ποσό των 3.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., ως οικονομική συμμετοχή του ΕΟΤ στην διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδηλασίας Ερασιτεχνών 2015, που θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Σκύρου από 22 έως τις 24 Μαΐου.

-Θα καλύψει το κόστος αεροπορικού εισιτηρίου Άμστερνταμ – Θεσσαλονίκη – Άμστερνταμ για την κ. Marieke Hendriks, που θα συμμετέχει σε fam trip στη Θεσσαλονίκη από 16 έως 19 Μαΐου.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/4/15, 8:06 μ.μ.

    Οι "τουρίστες" του Υπουργείου, καλά θα κάνουν να έρθουν να δουν τις τουαλέτες του αεροδρομίου στη Ρόδο και στο λιμάνι για να δουν ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ προωθείται ο τουρισμός στην Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

S M S

Αναγνώστης: γελανε και οι πετρες με την απαγορευση στα σχολεια σήμερα... καλύτερη μερα δεν γινόνατε

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης