ροή ειδήσεων

Πανάξιος κυπελλούχος Ελλάδας αναδείχθηκε ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στο μπάσκετ με καρότσι



Κέρδισε εύκολα στον τελικό το Μαρούσι με 76-31 και συνέχισε να προσθέτει κύπελλα στη συλλογή του....

Τα δεκάλεπτα ήταν: 20-10, 46-16(ημ.), 60-21, 76-31
Διαιτητές: Σέρρας- Παυλόπουλος- Μπίκας
Τα δεκάλεπτα ήταν: 20-10, 46-16(ημ.), 60-21, 76-31
Διαιτητές: Σέρρας- Παυλόπουλος- Μπίκας
Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Μαρκάκης): Χαρτερός, Μιχαήλου 8, Χαμαντί 24, Πλαγγέτη 2, Ζαραγκότας 9, Χατζηδημητρίου 7(1), Βασίλεβ, Παππάς 20, Στυλιανακάκης 6.
ΜΑΡΟΥΣΙ (Γιώρας): Μούκας, Τσαουσίδης 4, Φερέτος, Δημητρακόπουλος 4, Χουσεΐν, Μαρτσάκης 13, Ράασα 10.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (ΣΤΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ» ΡΟΔΟΥ 96.9)
ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ): Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και κερδίσαμε δίκαια μία υπολογίσιμη ομάδα όπως είναι το Μαρούσι. Η δουλειά που γίνεται είναι πολύ καλή. Προωθούμε το μπάσκετ με καρότσι και συνεχίζουμε το κοινωνικό μας έργο. Στέλνουμε μήνυμα σε όλους τους γονείς που έχουν παιδιά με κινητικά προβλήματα να τα φέρουν δίπλα μας και στο γήπεδο. Μέσα απ’ τον αθλητισμό δημιουργούνται φιλίες. Ευχαριστούμε το ραδιοφωνικό σταθμό «στο Κόκκινο» (96.9) και πιστεύω ότι από αύριο ξεκινάει μία νέα ημέρα. Αυτό που υποσχέθηκα ισχύει και το κύπελλο θα το δώσουμε «στο Κόκκινο». Αφιερώνουμε το κύπελλο Ελλάδας στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο Δήμο Ρόδου, στο Επιμελητήριο, σε όλους τους χορηγούς μας και στον κόσμο που μας στηρίζει».
ΤΑΚΗΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ (ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ): «Είμαι χαρούμενος γιατί η δουλειά μας στο σύλλογο φέρνει αποτελέσματα. Η ομάδα έδειξε μεγάλη αγωνιστικότητα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους αθλητές, στον προπονητή Αντώνη Μαρκάκη, στο γυμναστή μας Βαγγέλη Χατζηαντωνίου. Την κατάκτηση του κυπέλλου την αφιερώνουμε σε όλο τον κόσμο που μας στηρίζει. Πιστεύω ότι έπονται, κι άλλες επιτυχίες με στόχο να φέρουμε κι άλλα παιδιά στα γήπεδα».
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΚΑΚΗΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ): «Συγχαρητήρια στα παιδιά και στη διοίκηση γιατί με τους αγώνες τους φέρνουν αυτά τα αποτελέσματα. Δουλεύουμε συστηματικά, είχαμε ομαδικότητα και σκοράρουν τα περισσότερα παιδιά. Πιστεύω ότι το αξίζουμε και έπεται και συνέχεια.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΑΡΧΗΓΟΣ):  «Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Το μυστικό της επιτυχίας έχει να κάνει με τη σκληρή δουλειά που γίνεται τα τελευταία 10 χρόνια. Πλέον έχουμε έμπειρα παιδιά στην ομάδα και θα συνεχίσουμε το έργο μας. Κερδίσαμε απρόσμενα εύκολα, αλλά πιστεύω ότι εμείς κάναμε εύκολο το παιχνίδι. Θεωρώ ότι κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στην ιστορία μας, ήμασταν πολύ ομαδικοί, βγάλαμε ωραίες φάσεις και αντιδράσαμε σωστά στο πρες του Αμαρουσίου».
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΠΑΠΠΑΣ (ΑΘΛΗΤΗΣ): «Παίξαμε πάρα πολύ καλά και κερδίσαμε δίκαια το κύπελλο. Όσο έχουμε δυνάμεις θα διεκδικούμε τους τίτλους. Όσο προπονούμαστε και είμαστε καλά, θέλουμε να είμαστε πρώτοι».
ΝΤΙΜΙΤΑΡ ΒΑΣΙΛΕΒ (ΑΘΛΗΤΗΣ): «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Η προσπάθεια ήταν ομαδική και κερδίσαμε δίκαια και εύκολα. Είμαι πολύ χαρούμενος για το κύπελλο, το οποίο το αφιερώνουμε σε όλα τον κόσμο μας».
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛΟΥ (ΑΘΛΗΤΗΣ): «Παίξαμε πάρα πολύ καλά. Κάναμε απολαυστικό παιχνίδι και πιστεύω ότι το ευχαριστηθήκαμε όλοι. Είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι για την επιτυχία μας. Τώρα θέλουμε να ξεκουραστούμε γιατί η δουλειά που έγινε ήταν σκληρή».
ΑΤΝΑΝ ΧΑΜΑΝΤΙ (ΑΘΛΗΤΗΣ): «Τα καταφέραμε και είμαστε χαρούμενοι. Με πολλή δουλειά αυτή η ομάδα μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα. Είμαστε μία παρέα, μία οικογένεια, κι αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο».
ΣΑΒΒΑΣ ΧΑΡΤΕΡΟΣ (ΑΘΛΗΤΗΣ): «Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, ευχαριστούμε πολύ τον προπονητή μας και τη διοίκηση. Περιμένουμε όλο τον κόσμο στη Ρόδο για να γιορτάσουμε παρέα το κύπελλο. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια και προχωράμε για το καλύτερο».
ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΡΑΓΚΟΤΑΣ (ΑΘΛΗΤΗΣ): «Ήταν ένα ακόμη κύπελλο για μας. Όσο καιρό βρίσκομαι στην ομάδα, πιστεύω ότι κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Παίξαμε πολύ καλά και κερδίσαμε δίκαια».
ΕΙΡΗΝΗ ΠΛΑΓΓΕΤΗ (ΑΘΛΗΤΡΙΑ): «Είμαι πολύ υπερήφανη για τη νίκη και την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας. Στην ομάδα με προσέχουν πάρα πολύ, έχουμε πολύ ωραία ατμόσφαιρα και είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Είναι δύσκολο άθλημα για μία γυναίκα, αλλά έχω ανθρώπους και συμπαίκτες που με στηρίζουν σε κάθε μου προσπάθεια».
ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΑΚΑΚΗΣ (ΑΘΛΗΤΗΣ): «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Γ.Σ. Δωδεκάνησος  και χαίρομαι με την επιτυχία μας. Ήταν ομαδική η προσπάθεια και θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες, τον προπονητή και τη διοίκηση μας».


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *