ροή ειδήσεων

Ρόδος: Η πιο συγκινητική σκηνή μετά το φοβερό ναυάγιο - Το φυλαχτό και τα δάκρυα του διασώστη μπροστά στην κάμερα (Βίντεο)!



Ο κάτοικος του νησιού που βλέπετε, βούτηξε στη θάλασσα και κατάφερε να σώσει ζωές.... - Η συγκλονιστική του αφήγηση κάνει το γύρο των social media...


Δάκρυσε ο Μανώλης Σταυρής, ο οποίος μίλησε ζωντανά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega Channel, όταν περιέγραψε την σκηνή που έζησε στο κεντρικό λιμεναρχείο της Ρόδου. Εκεί όπου βρίσκονται τα παιδιά και οι μανάδες που σώθηκαν από το ναυάγιο, χάρη στην αυτοθυσία λιμενικών, διασωστών του ΕΚΑΒ και εθελοντών κατοίκων του νησιού, οι οποίοι έπεσαν στη θάλασσα και έσωσαν ζωές.



Το κοριτσάκι που γλίτωσε από βέβαιο πνιγμό ήταν εκεί. Η μητέρα του, έβγαλε από το κοριτσάκι που έσωσε, το φυλαχτό του και το δώρισε στον Ροδίτη Μανώλη Σταυρή. Ο Μανώλης, έβγαλε το φυλαχτό, το έδειξε στην κάμερα αλλά όταν προσπάθησε να το περιγράψει, δάκρυσε από συγκίνηση...



Ο Μανώλης, ο Γιώργος Δραμουντανής, αλλά και πολλοί άλλοι Ροδίτες που δεν δείλιασαν ούτε λεπτό, όταν είδαν ανθρώπους να πνίγονται στη θάλασσα και έπεσαν να τους σώσουν, έκαναν περήφανους όλους τους Έλληνες και πολύ περισσότερο τους συντοπίτες τους.

Πηγή: Mega Channel

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *