ροή ειδήσεων

Θρίλερ γίνεται ο απίστευτος θάνατος εισαγγελέα


Υποψίες για δολοφονία διατυπώνονται ανοιχτά...
Διαστάσεις θρίλερ παίρνει μέρα με την ημέρα ο απίστευτος θάνατος του γνωστού,ικανότατου,εντιμότατου και γιαυτό αείμνηστου Εισαγγελέα Σωτήρη Μπάγια. Στο δικαστικό χώρο την ημέρα του ενταφιασμού του και τις επόμενες έγινε ευρύτατα γνωστή ως αιτία θανάτου «το τσίμπημα απο τσιμπούρι».
Υπέθεσαν τότε πολλοί,ότι πιθανόν να ευθυνόταν κάποιο αδέσποτο σε πιθανή βόλτα του εισαγγελέα η τσίμπημα απο τσιμπούρι που βρισκόταν σε «πρασινάδες της Ευελπίδων,όπου επίσης κυκλοφορούν συχνά αδέσποτα.

Υποψία φυσικά σε κατοικίδιο της οικογένειας Μπάγια,ούτε κατα διάνοια ,αφού και λαμβάνονται μέτρα υγιεινής και άλλο μέλος της οικογένειας δεν είχε ποτέ πρόβλημα.

Οι συνάδελφοί του έμαθαν ως αιτία θανάτου το «τσίμπημα» από τη γνωμάτευση των γιατρών του ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ και μας μίλησαν για απίστευτο θάνατο,με την έννοια του σπάνιου θανάτου από ερλιχίωση. Το ΒΗΜΑ της Κυριακής ,όμως,με ρεπορτάζ που υπογράφει ο διευθυντής και έμπιστος άνθρωπος του Στ.Ψυχάρη δίνει μια τρομακτική διάσταση στην υπόθεση.Ούτε λίγο,ούτε πολύ δείχνει προς την κατεύθυνση της δολοφονίας με αφορμή μια πολύ σοβαρή υπόθεση που είχε αναλάβει τελευταία ο Σωτήρης Μπάγιας.

Μάλιστα στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι υπήρξε επαφή της εφημερίδας με την συζυγο του Σωτήρη Μπάγια,την Εισαγγελέα Ευγενία Παπαγεωργίου.Και η εισαγγελέας Παπαγεωργίου είναι γνωστή στο δικαστικό χώρο και ευρύτερα απο τη θητεία της στον Πειραιά και στην Αθήνα,ως δικαστική λειτουργός όχι απλά άψογη,αλλά ικανότατη,εντιμότατη και χωρίς δισταγμούς στην αντιμετώπιση και ισχυρών εγκληματιών.

Το ρεπορτάζ του ΒΗΜΑΤΟΣ υπαινίσσεται ότι η εισαγγελέας κ.Παπαγεωργίου διαθέτει στοιχεία και θα ερευνήσει τα αίτια θανάτου του συζύγου της σε σχέση με απειλές κατά της ζωής του,τις οποίες είχε δεχθεί τελευταία και αφού του ανατέθηκε η πολύ σοβαρή υπόθεση.

Στο θάνατο του Σωτήρη Μπάγια αναφέρθηκε από το θέση της προέδρου της Βουλής η ίδια η πρόεδρος της βουλής και άριστα πληροφορημένη σε τέτοιες υποθέσεις Ζωή Κωνσταντοπούλου. Καθόλου τυχαία…Ιδιαίτερα αν επιβεβαιωθεί η φημολογία ως προς το ποιά είναι η πολύ σοβαρή υπόθεση που ανατέθηκε στον Σωτήρη Μπάγια,τότε ο θάνατός του ,ίσως αποτελέσει σενάριο για ταινίες που δόξασαν τον αμερικάνικό κινηματογράφο…

Όντως πάντως ο θάνατος μοιάζει,από κάθε πλευρά απίστευτος…



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *