ροή ειδήσεων

Με σοσιαλιστικές «κομπίνες» απέκτησαν βίλες τεράστιας αξίας


Σε ένα απίστευτο αλισβερίσι, που ζημίωσε το ελληνικό κράτος και προσέφερε στους...
πρωταγωνιστές πανάκριβες βίλες σε οικόπεδα «φιλέτα» του Αιγαίου, εμπλέκονται οι δυο πολιτικοί- «γέννημα θρέμμα» του ΠΑΣΟΚ,

ο πρώην υπουργός Οικονομικών κι Άμυνας Γιάννος Παπαντωνίου κι ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας! Σύμφωνα με τα νέα αποκαλυπτικά στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας προκαλούνται σοβαροί προβληματισμοί ηθικής φύσεως- διότι από νομότυπη πλευρά δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση- αλλά και ερωτήματα για ποιο λόγο τα χρήματα που καταβλήθηκαν από πλευράς της οικογένειας Παπαντωνίου έγινα σε μετρητά και όχι μέσω τραπεζικού συστήματος!



Με βάση τα επίσημα έγγραφα που δημοσιεύει η ΑΚΡΟΠΟΛΗ για το θέμα, το οποίο φιλοξενείται με εκτενή ρεπορτάζ στο HOT DOG, προκύπτει ότι οι δυο πολιτικοί κατέχουν όμορα οικόπεδα στρεμμάτων με πολυτελείς βίλες στη Σύρο κατά…συμπτωματικό τρόπο και μάλιστα σε τιμές αγοράς που προκαλούν κατάπληξη!

Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτεται, ο Γιάννος Παπαντωνίου και Γιάννης Στουρνάρας φέρονται να αξιοποιούν τις γνωριμίες τους με παράγοντες του Χρηματιστηρίου Αθηνών για να αγοράσουν από τον ίδιο άνθρωπο οικόπεδα σε περιοχή της Σύρου που είχαν πρόσφατα αποχαρακτηρισθεί από δασική, σε τιμή υποπολλαπλάσια από την τρέχουσα εμπορική.
Αυτό σημαίνει με απλά λόγια ότι η πληρωμή των φόρων έγινε με βάση την αντικειμενική αξία των οικοπέδων και όχι με την εμπορική αξία, με αποτέλεσμα να φορολογηθούν υποπολλαπλάσια της πραγματικής και το ελληνικό δημόσιο να χάσει εκατοντάδες χιλιάδες φόρους.

Μάλιστα στην τοποθεσία που ονομάζεται Τρία Λαγγόνια η οικογένεια Παπαντωνίου αγόρασε οικόπεδο και για τα παιδιά της συζύγου του πρώην υπουργού Σταυρούλας Κουράκου.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *