επικαιρότητα

Ρόδος: Η μεγάλη ανατροπή στον βιασμό ανήλικων κοριτσιώνΠεραιώθηκε από την τακτική Ανακρίτρια Ρόδου και διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών...
η κυρία ανάκριση για την υπόθεση με κατηγορούμενο για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, έναν 52χρονο οικοδόμο, κάτοικο Ιαλυσού, ο οποίος καταγγέλθηκε από δύο ανήλικες ότι υποχρέωνε σε ακόλαστες πράξεις τις ίδιες και δύο φίλες τους, μαγνητοσκοπώντας τες μάλιστα με το κινητό του τηλέφωνο.

Ο κατηγορούμενος, που έχει αφεθεί ελεύθερος, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα, της απαγόρευσης συναναστροφής του με τις δύο ανήλικες και της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 1.000 ευρώ, αρνήθηκε πάντως από την πρώτη στιγμή τις κατηγορίες, δηλώνοντας θύμα των δύο ανηλίκων.

Ο κατηγορούμενος, υπέβαλε μάλιστα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία, ενώ στρέφεται και κατά των γονέων των κοριτσιών, υποστηρίζοντας ότι ηθικός αυτουργός της εις βάρος του σκευωρίας είναι ο πατέρας της πρώτης!

Ενώπιον της κ. Πταισματοδίκη, ο 52χρονος παρουσίασε, μεταξύ άλλων, κατάθεση της ανήλικης, που ομολογεί ουσιαστικά ότι ήταν εκείνη που τον φλέρταρε και ανέπτυξε ελεύθερη σχέση μαζί του. Ερχόντουσαν σε επαφή και ενώπιον φίλων της, ενώ υποστήριξε ότι αναγκάστηκε να καταθέσει σε βάρος του γιατί φοβόταν ότι θα την χτυπήσει. Το ίδιο κατέθεσε ουσιαστικά και η φίλη της!

Ο 52χρονος έχει εξασφαλίσει εξάλλου μέσω μιας τρίτης ανήλικης αποκαλυπτικά μηνύματα της πρώτης καταγγέλλουσας, με τα οποία ομολογείται ότι τα όσα κατατέθηκαν σε βάρος του είναι ψέματα. Σε μηνύματα της ανήλικης, ομολογείται σε φίλη της ότι αισθάνεται τύψεις για τα όσα κατήγγειλε σε βάρος του διότι δεν ευσταθούν, αποκαλύπτει ότι έχει ενημερώσει σχετικά τους γονείς της και επιπλέον αναφέρει ότι είναι στις προθέσεις της, να τον αποκαταστήσει με νέα της κατάθεση.

Tromaktiko

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Λεωφορείο της γραμμής... Τι παρατηρήτε?

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης