ροή ειδήσεων

Ενα ακόμη μωρό για τον Βαλάντη



H εντυπωσιακή εμφάνιση του Βαλάντη και της συντρόφου του Δήμητρας Παπαδοπούλου... σε νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα «έβγαλε» και μία χαρμόσυνη είδηση.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζει κάτω από την ίδια στέγη στην Αθήνα, αλλά στεφάνι δεν προβλέπεται να βάλει (σύμφωνα με τον τραγουδιστή), έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένο, αφού πριν από σχεδόν οκτώ μήνες απέκτησε το πρώτο του παιδάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Mάλιστα, και οι δύο είχαν προστατεύσει καλά το οικογενειακό μυστικό τους, καθώς ελάχιστοι δικοί τους άνθρωποι γνώριζαν την άφιξη του «πελαργού».

Στη βραδινή τους έξοδο ο τραγουδιστής ευδιάθετος και ντυμένος στην πένα, με μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και παπιγιόν (!), συνόδευε την αγαπημένη του, που είχε επιλέξει για τη βραδιά ένα εντυπωσιακό σμαραγδί φόρεμα και ένα υπέροχο κολιέ.


Ο Γιάννης Πλούταρχος, που χαιρέτησε από την πίστα τον συνάδελφό του μόλις τον εντόπισε ανάμεσα στο ασφυκτικά γεμάτο μαγαζί, στη συνέχεια τον προσκάλεσε να τραγουδήσουν μαζί.

Μεγάλες επιτυχίες

Ο Βαλάντης ερμήνευσε τις μεγάλες του επιτυχίες και ο κόσμος τον αποθέωσε.

«Ηταν μια καταπληκτική βραδιά. Περάσαμε όμορφα και το διασκεδάσαμε πολύ. Μας αρέσει με τη Δήμητρα στις εξόδους μας να ντυνόμαστε με τα "καλά" μας. Το απολαμβάνουμε πολύ και οι δύο και είναι και τιμητικό για τους καλλιτέχνες στα νυχτερινά μαγαζιά να είναι ο κόσμος καλοντυμένος» είπε στην «Espresso» ο χαζομπαμπάς, που δεν χορταίνει να παίζει με τη μικρή κορούλα του. Το κοριτσάκι τους, που είναι 7,5 μηνών, θα βαφτιστεί Ειρήνη τον επόμενο Ιούλιο. «Θα πάρει το όνομα της μητέρας της Δήμητρας. Νιώθω τόσο χαρούμενος και ενθουσιασμένος με τον ερχομό της μικρούλας, την οποία ήδη τα άλλα μου παιδιά, ο 10χρονος γιος μου και η 5χρονη κόρη μου, έχουν γνωρίσει και την έχουν αγαπήσει πολύ» αποκαλύπτει ο τραγουδιστής.

Ωστόσο για τρίτο στεφάνι ούτε λόγος. «Γάμος; Οχι, δεν νομίζω. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι κι έτσι, οπότε δεν υπάρχει λόγος» ξεκαθαρίζει.

Ο Βαλάντης και η Δήμητρα Παπαδοπούλου, που κατάγεται από την Πρέβεζα, γνωρίστηκαν πριν από τέσσερα χρόνια στα Γιάννενα σε μια κοινή παρέα. Και από τότε είναι αχώριστοι. «Οι προδιαγραφές της ως σύντροφος, γυναίκα και μητέρα είναι σπουδαίες και είμαστε πολύ καλά μαζί όλο αυτόν τον καιρό. Ο χρόνος όμως είναι εκείνος που αποφασίζει τη διάρκεια ενός μεγάλου έρωτα» τονίζει ο τραγουδιστής.

Εκτός από τις εμφανίσεις του κάθε Τρίτη σε γνωστό κλαμπ της Θεσσαλονίκης, ο Βαλάντης έχει μπει και στο στούντιο, όπου ηχογραφεί τα νέα του τραγούδια. Παράλληλα ετοιμάζει μια μεγάλη περιοδεία με εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, ενώ σύντομα θα ανακοινώσει σε ποια μεγάλη πίστα της συμπρωτεύουσας θα κάνει πρεμιέρα εντός των επόμενων εβδομάδων.

Δήμητρα Δάρδα 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *