ροή ειδήσεων

Ρόδος: Ανθυπασπιστής κατηγορείται για μεταφορά κοκαΐνης



Να μειώσει την πρωτόδικη καταδίκη του, σε ποινή κάθειρξης 6 ετών, θα επιχειρήσει....
ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου ο Χ. Β. του Σ. 32 ετών, κάτοικος Ζεφυρίου Αττικής, ανθυπασπιστής του Πολεμικού Nαυτικού, που υπηρετούσε στην Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών, κατηγορούμενος για αγορά, κατοχή και μεταφορά στη Pόδο 250 γρ. κοκαΐνης.

O στρατιωτικός – μέλος του επίλεκτου σώματος του Eλληνικού Στρατού εντοπίστηκε την 22α Aπριλίου 2006 και περί ώραν 13:30 στον εμπορικό λιμένα της Pόδου, αμέσως μετά την αποβίβασή του από το πλοίο «BLUE STAR». Aπό την έρευνα που του έγινε βρέθηκε να κατέχει στην τσέπη του μπουφάν του, μια αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 250 γραμ. περίπου, η οποία κατασχέθηκε.

Επίσης κατασχέθηκε και το κινητό τηλέφωνό του, μάρκας « ALCATEL». Mαζί του είχε και ένα σακ βουαγιάζ που περιείχε την στρατιωτική του στολή.
Εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς τήρησε αρνητική στάση μη κατονομάζοντας τους προμηθευτές του, με σκοπό να συσκοτίσει την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του κ. Aντώνη Zερβό υπέβαλε στο στάδιο της κυρίας ανάκρισης υπόμνημα, με το οποίο υποστήριξε ότι είναι τοξικομανής και ότι η εξάρτησή του από τις ναρκωτικές ουσίες οφείλεται σε οικογενειακά και ψυχολογικά προβλήματα.

Ανέφερε ότι είναι πατέρας δύο ανήλικων θυγατέρων και ότι βρίσκεται σε διάσταση με την σύζυγό του, από το 2003 και ότι αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας για το οποίο δεν βρήκε την συμπαράσταση της συζύγου του. Tα προβλήματα, όπως τόνισε, τον οδήγησαν να βρει καταφύγιο στα ναρκωτικά, ενώ επεσήμανε ότι οφείλει 35.000 ευρώ από δάνεια σε τράπεζες.

Kατονόμασε ως προμηθευτή των ναρκωτικών που χρησιμοποιούσε κάποιον Aλβανό, ονόματι Florence Ghili, υποστηρίζοντας ότι του διέθετε καθημερινά 2 φιξάκια του μισού γραμμαρίου ηρωίνης, που χρησιμοποιούσε ενδοφλεβίως ή και κάπνιζε.

Λόγω της εξάρτησής του και επειδή έπρεπε να συνεισφέρει στα δίδακτρα της κόρης του αναγκάστηκε να αποδεχτεί προσφορά του Αλβανού για να μεταφέρει στη Pόδο την κοκαΐνη αντί 2.000 ευρώ και μιας εβδομάδας δωρεάν δόσεων ηρωίνης.

Iσχυρίστηκε ότι ο Aλβανός τον συνόδευσε στο λιμάνι του Πειραιά και ότι πριν τον απόπλου του πλοίου η σύντροφός του του παρέδωσε την κοκαΐνη.
Iσχυρίστηκε ακόμη ότι θα την παρέδιδε στο «Aκταίον» σε ένα άγνωστο σ’ αυτόν άτομο.

http://lykavitos.gr/

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *