επικαιρότητα

Henn na Hotel: Το πρώτο ξενοδοχείο στον κόσμο που στελεχώνεται με ρομπότ [Video]Η τρέλα των Ιαπώνων με τα ρομπότ δεν είναι καινούργια, αλλά πλέον περνά σε άλλο επίπεδο... μετά και εξελίξεις των τελευταίων μηνών. Αρκετοί ίσως θυμάστε τα Kodomoroids, τα ρομπότ-παρουσιαστές ειδήσεων που είδαμε πέρυσι το καλοκαίρι. Αυτή τη φορά θα γνωρίσουμε τα Actroids, τα οποία θα στελεχώσουν το ξενοδοχείο Henn na Hotel στο θεματικό πάρκο Huis Ten Bosch ως ρεσεψιονίστ, μπουφετζήδες, σερβιτόροι, groom κλπ.

Η κατασκευή ξεκίνησε πριν από 11 χρόνια από τη Sanrio (δημιουργός του brand Hello Kitty) σε συνεργασία με το Osaka University και εξελίχθηκαν τόσο ώστε να τα εμπιστευτούν για πραγματική εργασία στο Henn na Hotel (72 δωμάτια), το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του στις 17 Ιουλίου. Στόχος είναι η δημιουργία μιας νέας μονάδας, επίσης 72 δωματίων, που μελλοντικά θα στελεχωθεί αποκλειστικά από Actroids!

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Huis Ten Bosch, κ. Hideo Sawada,


“Θα κατασκευάσουμε το πιο αποδοτικό ξενοδοχείο στον κόσμο. Χάριν στα Actroids μειώνονται σημαντικά τα έξοδα του ξενοδοχείου, αφού δεν υπάρχουν μισθοί. Στο μέλλον, θα θέλαμε το 90% των υπηρεσιών μας να καλύπτεται από τέτοια Actroids”

Το Henn na Hotel δέχεται ήδη κρατήσεις σε τιμές ¥7,000 για μονόκλινο και ¥9,000 για δίκλινο δωμάτιο (περίπου €50 και €65 αντίστοιχα) τη βραδιά, ενώ σε περιόδους υψηλής ζήτησης θα πραγματοποιείται δημοπρασία με μέγιστη τιμή τα ¥14,000 για μια βραδιά σε μονόκλινο.

Το πόσο θα βελτιωθεί η εξυπηρέτηση των πελατών με τα ρομπότ θα το δούμε στη πορεία, αλλά υπάρχει και το μεγαλύτερο ζήτημα που αφορά τη σημαντική μείωση των θέσεων εργασίας.
Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ροδίνι ξεκαθάρισμα λογαριασμών με όπλο ευτυχώς πρόλαβαν οι θαμώνες να τον αφοπλίσουν γρήγορα .
Αυτά και άλλα πολλά γίνονται πλέον σε καθημερινή βάση στο συγκεκριμένο καφέ που μόνο καφέ δεν σερβίρει.
Έχουμε φτάσει στα όρια απελπισίας στην γειτονιά η αστυνομία κοιμάται και κανένας δεν κάνει τίποτα .
Έχουμε φτάσει σε βαθμό να σκεφτόμαστε ότι πρέπει να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας. βίντεο...

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά