ροή ειδήσεων

O Χατζημάρκος μιλά σε MEGA κ STAR για τον ΦΠΑ στα νησιά (VIDEO)



Ανοιχτό άφησε ο Δημήτρης Μάρδας το ενδεχόμενο της αύξησης του ΦΠΑ σε δύο νησιά... που αποτελούν τουριστικούς προορισμούς του Αιγαίου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star.
«Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιας συζήτησης για αύξηση του ΦΠΑ σε δύο νησιά», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ξεκαθαρίζοντας πως το συγκεκριμένο σχέδιο δεν αφορά συνολικά τον τουρισμό.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του κ. Μάρδα, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γ. Χατζημάρκος, δήλωσε ότι ” κινδυνεύουμε να πέσουμε θύματα του ντοσιέ”.

Πρόσθεσε ότι “Δεν υπάρχει δυνατότητα να αυξηθεί ο συντελεστής ΦΠΑ σε αυτά τα δυο μόνο νησιά”. Αναλύοντας τη συγκεκριμένη φράση του, ανέφερε ότι ” Δεν υπάρχει βάση για να νομοθετηθεί κάτι τέτοιο, νομική βάση δεν υπάρχει. Αυτό προσκρούει και σε εθνικό δίκαιο και στο Σύνταγμα και στο Ευρωπαικό δίκαιο. Για αυτό προσπαθούμε και εμείς να ενημερώσουμε την κοινωνία, ότι η οποιαδήποτε μεταβολή σε κάποιο από τα νησιά του Αιγαίου, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια και δεσμευτικά στο να καταργηθεί το ειδικό καθεστώς συντελεστών ΦΠΑ στο Αιγαίο”.

Με πληροφορίες από tvkosmos



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *