ροή ειδήσεων

Στο top 30 των κορυφαίων νησιών της Ευρώπης, η Ρόδος



Tη 1η θέση στα 10 κορυφαία νησιά την Ευρώπη κατέλαβε η Σαντορίνη...



Η Σαντορίνη ψηφίσθηκε ως το κορυφαίο νησί στην Ευρώπη και ως το τέταρτο κορυφαίο στον κόσμο από τους χρήστες του TripΑdvisor, που αποτελεί τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο παγκοσμίως, με περισσότερους από 315 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως.

Αναλυτικά, στη λίστα με τα δέκα κορυφαία νησιά στην Ευρώπη που δημοσιοποίησε, χθες, ο διεθνής ιστότοπος, την πρώτη θέση κατέλαβε η Σαντορίνη, την τρίτη η Κρήτη και την τέταρτη η Ζάκυνθος. Στη λίστα με τα δέκα κορυφαία νησιά στον κόσμο υπήρχαν μόνο δύο ευρωπαϊκές παρουσίες, της Σαντορίνης που κατέλαβε την τέταρτη θέση και της πορτογαλικής νησιωτικής περιοχής Μαδέρα, που κατέλαβε την έκτη θέση. Την πρώτη θέση στην παγκόσμια λίστα κατέλαβε η νησιωτική περιοχή Προβιντενσιάλες στην Καραϊβική. Στη λίστα με τα δέκα κορυφαία νησιά στη χώρα μας, την πρώτη θέση κατέλαβε, επίσης, η Σαντορίνη και ακολούθησαν η Κρήτη, η Ζάκυνθος, η Ρόδος, η Κεφαλονιά, η Μύκονος, η Κέρκυρα, η Νάξος, η Ελαφόνησος και η Σκιάθος.

Στο μεταξύ, η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών Trivago δημοσιοποίησε, χθες, έρευνα με τους δέκα κορυφαίους προορισμούς που επιλέγουν οι Ελληνες για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Βάσει των αποτελεσμάτων της έρευνας, τη φετινή περίοδο επτά στους δέκα προορισμούς που προτιμούν οι Ελληνες για τις διακοπές τους την Πρωτομαγιά είναι ελληνικοί, ενώ πέρυσι ήταν μόλις τρεις στους δέκα. Την πρώτη θέση –όπως και πέρυσι– στις προτιμήσεις τους καταλαμβάνει η Ρώμη και ακολουθούν το Ναύπλιο, η Θεσσαλονίκη, η Αθήνα, η Κωνσταντινούπολη, το Λονδίνο, η Υδρα, η Μονεμβασιά, οι Σπέτσες και το Ρέθυμνο.

Οι πληροφορίες από την Trivago είναι βασισμένες σε αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ 1ης Φεβρουαρίου και 20 Απριλίου για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 30 Απριλίου και 4 Μαΐου. Σύμφωνα με στοιχεία της Τrivago, η οποία διατηρεί 49 διεθνείς πλατφόρμες, πάνω από 80 εκατ. χρήστες χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της σε μηνιαία βάση.

kathimerini

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *