ροή ειδήσεων

"Τάμπλετ" η πρώτη λέξη για 1 στα 10 μωρά!



Η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και αυτό δυστυχώς ή ευτυχώς ξεκινάει από πολύ μικρή ηλικία...


Πως αλλιώς να δικαιολογήσει κάποιος ότι σύμφωνα σε βρετανική δημοσκόπηση που συμμετείχαν γονείς, περισσότεροι από ένας στους οχτώ υποστήριξε ότι η πρώτη λέξη που είπε το παιδί τους δεν ήταν ούτε "μαμά" ούτε "μπαμπά", αλλά "τάμπλετ"!
Το 12% των γονέων, εξάλλου, παραδέχτηκαν ότι αφήνουν τα νήπια, ηλικίας κάτω των 2 ετών, να παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια στα τάμπλετ τους, ενώ οι οκτώ στους δέκα γονείς είπαν ότι το παιδί τους το χάλασε τουλάχιστον μία φορά - συνήθως λόγω πτώσης ή εμέτου πάνω του.
Ο πιο επικίνδυνος χώρος για καταστροφή των ψηφιακών συσκευών είπαν ότι είναι το αυτοκίνητο, κατά την έξοδο από το οποίο συμβαίνει το 45% των πτώσεων.
Και οι ίδιοι οι γονείς πάντως είναι επιρρεπείς στα ατυχήματα, καθώς ο ένας τους τέσσερις παραδέχτηκε πως έχει σπάσει τουλάχιστον μία φορά την οθόνη του τάμπλετ.
Η δημοσκόπηση, που διεξήχθη στις αρχές Ιουλίου 2014 σε 3.614 ενήλικες Βρετανούς, έδειξε ακόμα πως τέσσερις στους 10 γονείς αφήνουν τα παιδιά σχολικής ηλικίας να παίζουν τουλάχιστον 1 ώρα την ημέρα με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ το 7% τα αφήνουν τα παίζουν επί τρεις και τέσσερις ώρες την ημέρα.
Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της βρετανικής εταιρείας προστατευτικών για κινητά και κομπιούτερ Tech21.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *