ροή ειδήσεων

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας με το τρίχρονο αγοράκι, που έκανε βουτιά θανάτου από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας



Πώς ξέφυγε από την προσοχή της μητέρας του και βρήκε τραγικό τέλος ...

Αίσθηση προκαλούν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας με το τρίχρονο αγοράκι που έχασε τη ζωή του πέφτοντας στο κενό από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στηνΚαλλιθέα.

Η 34χρονη μητέρα του 3χρονου αγοριού, συνελήφθη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και αφέθηκε ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα. Τα όσα περιέγραψε για τις συνθήκες του δυστυχήματος προκαλούν αίσθηση.

Από την αυτοψία της αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι στον χώρο που έπαιζε το τρίχρονο αγόρι, υπήρχε ένα μικρό παράθυρο που έβλεπε στον ακάλυπτο. Η μητέρα, τη στιγμή που έπαιζε ο 3χρονος, ασχολούταν με την με την μικρότερη κόρη της και δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή της, ότι ο μικρός, πετούσε τα παιχνίδια του από το παράθυρο.

Σύμφωνα με την αυτοψία των αρχών, άγνωστο το πώς, ο μικρός σκαρφάλωσε στο παράθυρο και έπεσε στο κενό. Το παιδί, το βρήκαν στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας μαζί με πολλά από τα παιχνίδια του. Η 34χρονη μητέρα ζει μόνη της στην Καλλιθέα με τον σύντροφό της, να βρίσκεται προφυλακισμένος το τελευταίο διάστημα, για άγνωστο λόγο.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι στις 13.20 στην οδό Ματζαγριωτάκη 67. Από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας έπεσε στο κενό το 3χρονο αγοράκι, που καταγόταν από τη Γεωργία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί ήταν με τη μητέρα του στο σπίτι. Κάποια στιγμή διέφυγε την προσοχή της.

Η γυναίκα αναζήτησε το παιδί σε κάθε πιθανό σημείο του σπιτιού, ζητώντας βοήθεια για να ελεγχθεί ακόμη και η πιλοτή, φοβούμενη μήπως το παιδί είχε πέσει από τη βεράντα, χωρίς αποτέλεσμα. Αρχικά κλήθηκε η Πυροσβεστική για να ελέγξει καλύτερα τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Τελικά όμως το παιδί εντοπίστηκε πεσμένο στο έδαφος και δόθηκε αμέσως επείγουσα κλήση στο ΕΚΑΒ. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, αλλά το παιδάκι είχε ήδη χάσει τη ζωή του.

Το 3χρονο μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, αλλά εκεί οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα πέρα από το να διαπιστώσουν τον θάνατό του.

ienimerosi

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *