ροή ειδήσεων

Βιντεο ξεσκέπασμα !! Βασίλης Αλεβιζόπουλος: “Παίζεται ένα βρώμικο παιχνίδι γκετοποίησης του τουρισμού”-Ξυπνάμε;



Για ένα βρώμικο παιχνίδι γκετοποίησης του τουρισμού, έκανε λόγο με δηλώσεις του.... σήμερα στον ΠΑΛΜΟ ο πρόεδρος της Ομπσπονδίας των εργαζομένων στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας Βασίλης Αλεβιζόπουλος, υπογραμμίζοντας πως τα κέρδη από την ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων θα πηγαίνουν στη
Γερμανία και τα έσοδα στην ελληνική οικονομία θα μειώνονται συνεχώς.
«Η κυβέρνηση δεν πρέπει να πανηγυρίζει. Κάθε ανάπτυξη θα φέρει και διαφορετική τιμολογιακή πολιτική, όπου θύματα θα είναι οι επιβάτες και οι τουρίστες, ενώ οι εταιρείες χαμηλού κόστους θα φύγουν από τα αεροδρόμιά μας» τόνισε ο κ. Αλεβιζόπουλος, κάνοντας παράλληλα γνωστό πως το συνδικάτο θα προσφύγει σε ευρωπαϊκά δικαστήρια και στην επιτροπή ανταγωνισμού.
«Θα αντισταθούμε μαζί με τις τοπικές κοινωνίες ενάντια στο ξεπούλημα που γίνεται» τόνισε ο κ. Αλεβιζόπουλος, προσθέτοντας πως από ένα δισεκατομμύριο 300 χιλιάδες ευρώ που είναι το τίμημα, μόνο 300 χιλιάδες ευρώ θα δοθούν για επενδύσεις.
«Βλέπουμε ένα ξεκάθαρο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας μας και πλέον τίθεται θέμα αμφισβήτησης της ελληνικής κυβέρνησης αν εξυπηρετεί τη γερμανική ή την ελληνική οικονομία» κατέληξε ο κ. Αλεβιζόπουλος.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *