ροή ειδήσεων

Κως: Μετά το… καμάκι έκαναν απόπειρα ληστείας!



Δυο Έλληνες ηλικίας 26 και 20 χρόνων...

Ακολούθησαν δυο ανυποψίαστες γυναίκες και ξαφνικά έβγαλαν ένα στιλέτο με το οποίο τις απείλησαν ζητώντας τους χρήματα!

Δεν ανταποκρίθηκαν στο… καμάκι οι δυο νεαρές γυναίκες που κάθονταν σε μια καφετέρια στην πόλη της Κω και οι επίδοξοι… «γαμπροί» αποφάσισαν να εκδικηθούν για την απόρριψή τους ληστεύοντάς τις μόλις έφυγαν πεζές από το μαγαζί!

Οι δυο Έλληνες ηλικίας 26 και 20 χρόνων ακολούθησαν τις δυο ανυποψίαστες γυναίκες και ξαφνικά έβγαλαν ένα στιλέτο με το οποίο τις απείλησαν ζητώντας τους χρήματα. Όμως, εκείνες δεν τα έχασαν και έβαλαν τις φωνές καλώντας σε βοήθεια, με αποτέλεσμα οι… ατζαμήδες ληστές να ανεβούν σε ένα μοτοποδήλατο και να τραπούν σε φυγή! Δεν κατάφεραν να απομακρυνθούν, όμως, γιατί κινητοποιήθηκαν άμεσα αστυνομικοί της Ασφαλείας που έκαναν προσαγωγές υπόπτων και, μεταξύ αυτών, οδήγησαν στο τμήμα και τους δράστες.

Οι δυο γυναίκες τους αναγνώρισαν και, αφού συνελήφθησαν, βρέθηκαν στην κατοχή τους το στιλέτο τύπου «πεταλούδα» με λάμα μήκους οκτώ εκατοστών και τέσσερα γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Έτσι, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω που τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απόπειρα ληστείας και κατοχή ναρκωτικών.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *