ροή ειδήσεων

Έκλεισε: Απο τον Κολοσσό Ρόδου στον πάγκο του Παναθηναϊκού!



Θα βοηθήσει τους "πράσινους" στην προσπάθεια για έναν ακόμα τίτλο....

Ο Παναθηναϊκός έψαξε προπονητή μετά την φυγή του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ωστόσο ο Σωτήρης Μανωλόπουλος κέρδισε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ομάδας, που αποφάσισαν να τον πλαισιώσουν με ακόμα ένα έμπειρο πρόσωπο.

Ο λόγος για τον Άρη Λυκογιάννη, ο οποίος με το που τελείωσε τις υποχρεώσεις του στον πάγκο του Κολοσσού Ρόδου, έμεινε στην Αθήνα και συμφώνησε με τους ιθύνοντες των "πράσινων" να κάτσει στο πλάι του κ. Μανωλόπουλου στον πάγκο του "τριφυλλιού".

Το προφίλ του

Ο Άρης Λυκογιάννης άρχισε την καριέρα του στο Σπόρτινγκ, όπου και παρέμεινε από το 2001 μέχρι το 2006, εν συνεχεία εργάστηκε στην Α2 με το Παγκράτι κι ακολούθησε μια τριετία από το 2009 μέχρι το 2012 στον Ίκαρο Καλλιθέας. Ολοκλήρωσε την προπερασμένη σεζόν στη σουηδική Σόλνα και επέστρεψε στον Ίκαρο για να αποχωρήσει το Φεβρουάριο του 2014 από την ομάδα που στο μεταξύ είχε μετακομίσει στη Χαλκίδα. Για ένα διάστημα έκτοτε ήταν σχολιαστής στην κρατική τηλεόραση και το Νοέμβριο ανέλαβε τις τύχες του Κολοσσού, τον οποίο οδήγησε στην έκτη θέση της Α1, προτού αποκλειστεί με 2-1 στον πρώτο γύρο των play offs από τον… Παναθηναϊκό.

sportdog.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *