ροή ειδήσεων

Λύστε το «γρίφο» των φτηνών διακοπών



Το πρώτο site αναζήτησης οργανωμένων πακέτων με κορυφαίες value for money...
προτάσεις
Το «early booking», δηλαδή οι πρόωρες κρατήσεις για τις διακοπές, είναι κάτι που ο Έλληνας δεν έχει υιοθετήσει απόλυτα σαν συνήθεια. Δεν είναι λίγοι, μάλιστα, αυτοί που δεν προγραμματίζουν τίποτα νωρίτερα. Αντίθετα ζητούν το καλύτερο ξενοδοχείο, στη φτηνότερη τιμή, με έξτρα παροχές, λίγες μέρες πριν φύγουν για διακοπές!

Όσον αφορά στα αεροπορικά εισιτήρια, οι περισσότεροι γνωρίζουν πως όσο νωρίτερα, τόσο φτηνότερα, κι έτσι σπεύδουν να κλείσουν αεροπορικά, δίχως όμως να ελέγξουν αν υπάρχει διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία για τις ίδιες ημερομηνίες, ή αν οι τιμές τουλάχιστον είναι σε λογικά επίπεδα…

Αυτό το πρόβλημα οφείλεται κατά κύριο λόγο στη λογική του «φτιάξε το μόνος σου».

Χρήσιμη βοήθεια στην επίλυση του «γρίφου» αυτού έρχεται να δώσει το www.grouptravel.gr.

Πρόκειται για ένα online travel agency, μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα και ταχύτατα αναπτυσσόμενο, που προωθεί οργανωμένα πακέτα διακοπών (μεταφορά και διαμονή, αλλά και πρόσθετες υπηρεσίες), τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ο πελάτης, δεν αγοράζει ξεχωριστές υπηρεσίες, αλλά μία ολοκληρωμένη, η οποία δεν βασίζεται απλά στο άθροισμα των τιμών των επιμέρους υπηρεσιών, αλλά σε ειδικές συμφωνίες τόσο με τα μέσα μεταφοράς, όσο και τα ξενοδοχεία, ώστε οι τιμές του πακέτου να είναι σε πολλές περιπτώσεις πιο χαμηλές κι από τη σκέτη διαμονή!

Στο www.grouptravel.gr ο πελάτης θα βρει μεγάλη γκάμα σε δημοφιλείς προορισμούς (Μύκονο, Σκιάθο, Σκόπελο, Χανιά, Ρόδο) για το φετινό καλοκαίρι, αλλά και σε ευρωπαϊκούς προορισμούς όπως η Ρώμη, η Βαρκελώνη ή η Βουδαπέστη.

Φυσικά και δεν υπάρχουν τα πάντα μέσα στο www.grouptravel.gr. Υπάρχουν αυτά που το value for money είναι καλύτερο από οποιαδήποτε άλλη λύση κυκλοφορεί στην αγορά! Γι' αυτό κι έχει επιτυχία.

Πριν αποφασίσετε τι θέλετε για φέτος το καλοκαίρι, μπείτε και ρίξτε μια ματιά στο www.grouptravel.gr. Κάντε και τη σύγκριση με τις τιμές που βρίσκετε σε booking sites και σε αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά! Το αποτέλεσμα, δεν θα σας αφήσει αδιάφορους...

newsbeast

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *