ροή ειδήσεων

Γ. Χειμωνέτος: Το σπίτι που έχασε στον πλειστηριασμό και η ευτυχία μετά τη γέννηση της κόρης του



Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν έχασε το πατρικό του σπίτι σε πλειστηριασμό... και αλλά και την ευτυχία που βιώνει πια έχοντας στη ζωή του Εύα και τη νεογγένητη κορούλα τους, Αρμονία, μίλησε στην εκπομπή «Μία» ο Γιώργος Χειμωνέτος.


«Έχασα το πατρικό σε πλειστηριασμό μου πριν ένα χρόνο… Την εποχή που ξεκίνησε η κρίση εγώ είχα επιχειρηματικά ανοίγματα. Δεν είναι ότι δεν πήγαιναν καλά οι δουλειές μου. Απλά μου τραβήξαν το χαλί… Σε αυτό το σπίτι στη Ρόδο μεγάλωσα. Έμεινα μέχρι 18 ετών. Μετά ανέβηκα στην Αθήνα. Ήταν οι αναμνήσεις μου το πατρικό μου σπίτι και δεν ήθελα να το χάσω!» ανέφερε αι πρόσθεσε:

«Από εκεί και πέρα είδα και τη θετική πλευρά. Εγώ στεναχωρήθηκα απίστευτα, η αδελφή μου που έμενε εκεί στο σπίτι στεναχωρήθηκε διπλά, αλλά από κι ύστερα εστίασα στη λύση και όχι στο πρόβλημα. Η λύση είναι δουλεύω, προχωράω, εξελίσσομαι και διπλασιάζω τα λεφτά που είχα πριν. Πως γίνεται αυτό; Να πιστέψεις στον εαυτό σου!»


Πλέον, όπως λέει ο ίδιος, είναι στην καλύτερη φάση της ζωής του χάρη και στην σύντροφό του Εύα, η οποία ήταν από τα μεγαλύτερα στηρίγματα που είχε όλο αυτό το δύσκολο διάστημα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *