ροή ειδήσεων

Η επιβλητικότερη είσοδος μεσαιωνικής πόλης ή έκθεση μοτοποδηλάτων;


Αναγνώστης: Είναι όμορφα στο πιο κεντρικό σημείο με φωτογραφίες που ταξιδεύουν σε όλο τον πλανήτη...
να έχεις φόντο κάθε είδους μηχανάκι και δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά παρκάρουν πάνω στη διάβαση και μπροστά στα σκαλιά κλείνοντας την είσοδο. Ο νέος μας πολιτισμός είναι εδώ. Ίσως μπορούσε να γίνει στο τμήμα της εισόδου τουλάχιστον μια ωραία διαμόρφωση με πράσινο και κακτοειδή, αλλά τι λέω εδώ.. στην νομαρχία φυτέψαμε χαλίκι.λες και ήμασταν στη έρημο..

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/5/15 22:23

    εδω βαζετε οι μαγαζατορες τα τραπεζια στην μεση του δρομου λες και ειναι αυλη...τα μηχανακια στο παρκινκ σε πειραξαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/5/15 10:23

      Απάντηση κλασικού ελληναρα που δεν κατάλαβε τίποτα και κανέναν. Για όλα φταίει ο άλλος, και ποτέ αυτός.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/5/15 10:44

      Το θέμα του πάρκινγκ δεν φαίνεται να απασχόλησε ποτέ την δημοτική αρχή, αν και προσωπικά πιστεύω πως ειναι από τα σημαντικοτερα προβλήματα που αντιμετωπιζει το κέντρο.
      Σε μια άλλη χώρα, σε ένα άλλο μέρος, που ξέρουν και σέβονται την πολιτιστική τους κληρονομιά, ενδεχομένως η είσοδος να ήταν πεντακάθαρη και χωρίς ουτε ένα όχημα παρκαρισμέν
      Η καθαριότητα και ο σεβασμός τόσο στην πολιτιστική σου κληρονομιά όσο και στους επισκέπτες που τιμούν το νησι με την παρουσία τους, είναι η βάσεις του πολιτισμού που κουβαλάμε ως κοινωνία.
      Σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου, δεν υπάρχει αυτό το χάλι, η προχειρότητα, η αδιαφορία, και η λογική σαν τον 10:23, με την απάντηση του, που προφανώς και παρκάρει το μηχανάκι του εκεί, και προκειμένου να μη χάσει τη θέση, τονίζει το πρόβλημα με τα τραπέζια.Κλασικη περίπτωση Ελληαναρα."Δεν φταίω εγώ, φταίει ο άλλος για τα χάλια μας."

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/6/15 11:55

      23 kai 44 να τα βάζει μέσα καλύτερα όπως κάνετε εσεις ....

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/6/15 15:43

      Εστω και μετα απο μερες ειδα τις απαντησεις.Οχι δεν εχω μηχανακι και δεν παρκαρω εκει.Αλλα αυτη η κατασταση με τα μηχανακια προερχετε κυριως απο τους υπαλληλους των εστιατοριων και λοιπων καταστηματων που λειτουργουν μεσα.Καταντησατε την παλια πολη πανηγυρι με κραχτες,φασαρια,μπουρια εξαερισμου με λαδιλες και αλλα σηχαμενα πραγματα και μετα ερχεστε και για να βελτιωσετε την εικονα των επιχειρησεων σας να ασχολειθειτε με τα μηχανακια που παρκαρουν εξω.Μετα εγω ειμαι ελληναρας και οχι εσεις που κρυβεστε πισω απο το δαχτυλο σας.Σε ολο τον κοσμο εξω απο μνημεια ναι εχει παρκινκ για οχηματα.Αλλα κανενα μνημειο σαν κι αυτο δεν εχει γινει αυτη η αηδια που ειναι η παλια πολη με την ασυδοσία των καταστηματων που εκαναν τις πλατειες κλαμπακια.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/5/15 23:06

    Πολύ σωστή παρατήρηση. Θα πρέπει ακόμη να γίνει ένας σωστός φωτισμός της πύλης και όχι αυτά τα σποτ του κήπου που έχουνε βάλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/5/15 16:18

    τζατζικι και βεσπα.μεχρι εκει βλεπει το ματι μας.η πυλη απλα δεν υπαρχει.εξυπηρετουσε καποια άλλη εποχη καποιους αλλους ανθρώπους,οχι εμας τους ελληνες παντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/6/15 11:53

    Να τα βάλουν μεσα; Τα ταξι δεν χαλάνε την ομορφιά; Τα πουλμαν που κλείνουν ολο τον δρομο στο σημείο; Απλα Ελληνάρες οι μεν αλλα εσυ ρε φίλε κομπλεξάρας Ελληναρας είσαι με τα μηχανάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/6/15 19:59

    ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ,ΔΕΝ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ.ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΞΥΛΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ.ΘΕΛΕΤΕ ΛΥΣΗ????ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΠΑΡΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ,ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΟΝΗ ΛΩΡΙΔΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ,ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΒΕΡΤΑ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΜΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ.ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΛΥΟΡΩΦΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ,ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΧΡΕΩΣΗ,ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΟ.ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΙΣ 09.00 ΤΟ ΠΡΩΙ,ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΔΡΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΡΟΧΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 10.00 ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΑΣΤΙΚΑ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟ.ΕΙΟΣΟΔΟΣ ΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΛΩΡΙΔΑ.ΑΣ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΩΔΡΙΓΚΤΟΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ.ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ.ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΛΩΡΙΔΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ.ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ,ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΕΔΩ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ.ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ.ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ.ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/8/16 11:21

    οι ταξιτζήδες που κατουράνε στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και οι ανακύκλωση που βρωμοκοπάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *