ροή ειδήσεων

Live ο μεγάλος τελικός της Ευρωλίγκας: Ρεάλ - Ολυμπιακός



Κόντρα στη γηπεδούχο και φαβορί οι ερυθρόλευκοι είναι το αουτσάιντερ,... αλλά το ίδιο ήταν και κόντρα στην ΤΣΣΚΑ...Ραντεβού με την ιστορία έχει για άλλη μια φορά ο Ολυμπιακός, το τρίτο τα τελευταία τέσσερα χρόνια, καθώς η πειραϊκή ομάδα διεκδικεί απόψε (21:00), στο «Παλάθιο Ντεπόρτες» της Μαδρίτης, τον κορυφαίο διασυλλογικό τίτλο της Ευρώπης.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν απέναντι στην οικοδέσποινα της διοργάνωσης, Ρεάλ, διεκδικώντας την τρίτη Ευρωλίγκα κατά την τελευταία τετραετία και συνολικά τέταρτη στη διοργάνωση, απέναντι σε ένα σύλλογο που προσπαθεί να κάνει το ίδιο από το 1995.

Ο Λοτζέσκι προπονήθηκε χθες κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα με τη γαστρεντερίτιδα και θα αποτελέσει ένα επιπλέον «βέλος» στη «φαρέτρα» του Γιάννη Σφαιρόπουλου, καθώς, εξαιτίας του προβλήματός του, ο Αμερικανός φόργουορντ ουσιαστικά... δεν υπήρχε στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο θεωρείται από τους περισσότερους ως το φαβορί του τελικού λόγω έδρας, αλλά και του «γεμάτου» ρόστερ της. Βέβαια, φαβορί ήταν και πέρυσι απέναντι στη Μακάμπι, φαβορί και πρόπερσι με τον Ολυμπιακό, αλλά έφυγε και τους δύο τελικούς με άδεια χέρια...

Οι «ερυθρόλευκοι», με όπλο την καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση, την ομαδικότητα, το χαρακτήρα, την αυταπάρνηση που διαθέτουν, το «μέταλλο» του πρωταθλητή το οποίο σφυρηλάτησαν όλα αυτά τα χρόνια και την εμπειρία που αποκόμισαν παίζοντας στο κορυφαίο επίπεδο, έχουν τα δικά τους εφόδια, για να γράψουν άλλο ένα ευρωπαϊκό έπος...

Παρακολουθήστε ζωντανά την αναμέτρηση στα 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *