ροή ειδήσεων

Αυτοκτόνησε 13χρονη επειδή ο πατέρας της την διαπόμπευσε στο Internet (video)


Με μια πτώση από αερογέφυρα έδωσε τέλος στη ζωή της ένα 13χρονο κορίτσι,.... μετά από απόπειρα του ίδιου της του πατέρα να την δημόσια διαπομπεύσει της στα social media....

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην Ουάσινγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών. Σύμφωνα με την Daily Mail ο πατέρας της 13χρονης Izabel Laxamana την κούρεψε για να την τιμωρήσει μετά από κάποια εφηβική ατασθαλία. Ο πατέρας είχε απαθανατίσει σε βίντεο την τιμωρία και σκόπευε να το ανεβάσει στο διαδίκτυο.

Το κορίτσι, μην αντέχοντας τον εξευτελισμό, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της.Η αστυνομία ερευνά ακόμα την υπόθεση και αναζητά αν υπάρχουν και άλλα αίτια πίσω από το τραγικό περιστατικό, παρόλο που υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι η αυτοκτονία και το βίντεο είναι άμεσα συνδεδεμένα.
Ο πατέρας του κοριτσιού ακούγεται να λέει στο βίντεο: «Έχασες αυτά τα υπέροχα μαλλιά. Άξιζε τον κόπο;», με το παιδί να απαντάει τρομοκρατημένο «Όχι…».
Σύμφωνα με την αστυνομία της Τακόμα, ο πατέρας δεν είχε ανεβάσει το βίντεο στο διαδίκτυο όταν η κόρη του αυτοκτόνησε και ούτε σκόπευε, όπως υποστηρίζει ο ίδιος.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *