ροή ειδήσεων

Πρόλαβε να σηκώσει 150.000€ πριν τα capital controls και τώρα κλαίει



Ο 83χρονος δεν υπολόγισε όλους τους κινδύνους όταν σήκωσε τις οικονομίες του από την τράπεζα....


Τις οικονομίες μιας ζωής, που ανέρχονταν σε150.000€ έχασε το πρωί της Κυριακής ένας 83χρονος από τον Βόλο, όταν μπήκε στο στόχαστρο ληστών που κατάφεραν τελικά να ξεφύγουν με τη λεία τους.

Μετά από πολύωρες έρευνες, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειαςσυνέλαβαν, ως έναν από τους δράστες, έναν 33χρονο Έλληνα, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο συνεργοί του και συγκεκριμένα ένας συνομήλικός του αλλοδαπός και ένας 39χρονος επίσης Έλληνας.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες μπήκαν το πρωί της Κυριακής, από ανασφάλιστο παράθυρο σε σπίτι 83χρονου Έλληνα και έκλεψαν από το εσωτερικό το συνολικό χρηματικό ποσό των 150.600€. Από την κατοχή του συλληφθέντα αλλά και μετά από νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του αλλοδαπού συνεργού του, κατασχέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των 3.090€, μέρος του ποσού που αφαιρέθηκε από το σπίτι, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις δράστες φαίνεται να παρακολουθούσαν τον ηλικιωμένο άνδρα, που διαμένει μόνος στο διαμέρισμα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στο Βόλο. Οι κλέφτες φαίνεται ότι κρύφτηκαν από το βράδυ του Σαββάτου σε κάποιον από τους δύο ημιτελείς ορόφους του κτιρίου και στις 08.00 το πρωί, που ο ηλικιωμένος βγήκε από το σπίτι του και έλειψε για διάστημα μισής ώρας, μπήκαν στο διαμέρισμα από το ξεκλείδωτο παράθυρο του μπάνιου και αφού έψαξαν βρήκαν το χρηματικό ποσό που έκλεψαν και εξαφανίστηκαν σαν κύριοι.

Μετά από έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ένας από τους δύο ρομά, ενώ έγινε ταυτοποίηση του ομόφύλου του και του Αλβανού που αναζητούνται για να συλληφθούν για την κλοπή του μεγάλου χρηματικού ποσού. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

πηγή:magnesianews.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/7/15 07:15

    ΝΑ ΜΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΧΑΥΝΙΣΜΕΝΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΩ ΑΠΟ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ "ΝΑΙ" ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ,ΚΛΠ,ΚΛΠ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.Η ΑΠΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΛΑΘΟΣ.ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΠΟ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ.ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ,ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ.ΕΤΣΙ ΔΗΛΩΣΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ!!ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ,ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΗ 6 ΜΗΝΕΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΕΒΟΣΚΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *