ροή ειδήσεων

Ολλανδός στην Κω με 2 βαλίτσες ρούχα ντύνει μετανάστες [εικόνες]



Μπορεί η Daily Mail να έβγαλε... χολή τις προηγούμενες ημέρες για την κατάσταση... που αντιμετωπίζουν Βρετανοί τουρίστες που επισκέπτονται την Κω, ωστόσο, κάποιοι άλλοι έχουν εντελώς αντίθετη άποψη.

Οπως για παράδειγμα ο Ολλανδός Νιλς Βερχέιγ και η σύζυγός του που είχαν κλείσει πακέτο διακοπών για την Κω και η παρουσία των προσφύγων έδωσε στο ταξίδι τους ένα... διαφορετικό νόημα.



Οπως σημειώνει η ολλανδική ιστοσελίδα «AD.nl», το ζευγάρι πριν ξεκινήσει για το ταξίδι του προσκάλεσε μέσω Facebook γνωστούς και φίλους να τους δώσουν ρούχα και παπούτσια που δεν χρειάζονταν για να τα πάρουν μαζί τους στο ταξίδι τους στην Κω και να τα δώσουν στους μετανάστες που έχουν έρθει στο νησί.



Ετσι, το ζευγάρι κατάφερε να γεμίσει δυο βαλίτσες με ρούχα και παπούτσια, τις οποίες θα κουβαλήσει μαζί του ως την Κω για να τις παραδώσουν στους μετανάστες, χωρίς να υπολογίζουν ούτε το έξτρα κόστος που πληρώνουν στην αεροπορική για τις έξτρα βαλίτσες.



«Αυτοί οι άνθρωποι έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους. Τα ρούχα και τα παπούτσια θα τα χρειαστούν και σε εμάς κοστίζουν μόνο λίγα ευρώ. Αυτοί οι άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους για να ξεφύγουν από τον πόλεμο. Είναι τρομερά αυτά τα πράγματα που έχει κάνει το Ισλαμικό Κράτος», τονίζει χαρακτηριστικά ο Νιλς.



iefimerida.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/6/15 10:43

    μπραβο τους ! επιτέλος και λιγοι ανθρωπιά. Αυτοί οι άνθωποι, οχι μόνο υποφέρουν οσο δέν πάει, τα διαφορα 'κράτοι' τους έχουν κάνει μπαλάκι. Να βάλουν τα συμφέροντα τους εκεί που δέν πιάνει ο ήλιος. Εχουμε ξεφύγει και μόνο η αγάπη θα μας σώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/6/15 14:07

    Ας τους παρει κ στο σπιτι του στη χωρα του που εχουμε γινει χαβουζα ολης της Ευρωπης. Οσο για το πιο πανω σχολιο και εμεις υποφερουμε σαν Ελληνες και πειναμε κ χρωσταμε κτλ κτλ.Αλλα δεν βλεπω να γινεται συζυτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/6/15 00:38

    Πηρε αχρηστα ρουχα και παπουτσια απο αλλους και το παιζει καλος σαμαρειτης σε μια αλλη χωρα εκ του ασφαλους.Σαν να εχει γεμισει μια γειτονια με φιδια και να τρεχει να τα ταισει γιατι ειναι πλασματα της φυσης.Παρτους στο σπιτι σου ρε αν θελεις να το παιξεις καλος.Αλλα ειπαμε ...σε ξενο κωλο εκατο ξυλιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *