ροή ειδήσεων

Ζευγάρι Βρετανών επισκέπτεται τη Ρόδο για 60ή φορά -Νορβηγός κάνει τατουάζ το... νησί [εικόνες]



Φανατικούς φίλους του νησιού, που έχουν έρθει για διακοπές μέχρι και 60 φορές βράβευσε... ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) του νησιού.

Μεταξύ αυτών που βραβεύτηκαν είναι και ένας Νορβηγός ο οποίος μέχρι και τατουάζ έχει κάνει για να δείξει την αγάπη του για την Ελλάδα και τη Ρόδο.

Συγκεκριμένα σε ειδική εκδήλωση χθες στο δημαρχείο της Ρόδου οι διακρίσεις απονεμήθηκαν στους εξής

• Στους Thomas και Marian Barclay από τη Μεγάλη Βρετανία οι οποίοι φέτος επισκέφθηκαν το νησί μας για 60η φορά. Το ζεύγος Barclay ήρθε στη Ρόδο για πρώτη φορά το 1984 και πλέον μετρά δεκάδες αληθινούς, όπως τόνισαν, φίλους Ροδίτες. Ο κύριος και η κυρία Barclay εξήραν τη φιλοξενία των Ροδιτών, την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό τους.
• Στην Reidunn Tarlebo από τη Νορβηγία η οποία φέτος επισκέφθηκε τη Ρόδο για 44η φορά.
• Στον Francois Demol και στην Gerda Van Eisen από το Βέλγιο που έρχονται για 40η φορά. Οι δυό τους πρωτοήρθαν στο νησί το 1981 και έκτοτε το επισκέπτονται κάθε χρόνο, πολλές φορές και δύο φορές το χρόνο.
• Στους Gunnar και Anne Grok Bergli από τη Νορβηγία οι οποίοι επισκέπτονται τη Ρόδο για 36η φορά. Ο κύριος Gunnar μάλιστα, έχει χαράξει στο χέρι του τατουάζ με τη φράση «Αγαπώ τη Ρόδο» στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα ανάμεσα σε δύο σημαίες, την ελληνική και τη νορβηγική.


• Στις Roy Lagrand και Gro Iren Kacar από τη Νορβηγία οι οποίες φέτος επισκέφθηκαν τη Ρόδο για 26η φορά.
• Στον Lukas Henricus Philippus Schepkens και στην Christa Antonia Victor Pauwels από το Βέλγιο οι οποίοι απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο νησί για 22η φορά. Η πρώτη τους επίσκεψη ήταν το 1999 και θεωρούν τη φιλία και τη φιλοξενία των κατοίκων ως το σημαντικότερο συγκριτικό του πλεονέκτημα σε σχέση με άλλους τουριστικούς προορισμούς.
• Στους Roger και Sylvia Smith από τη Μεγάλη Βρετανία οι οποίοι φέτος θα κάνουν διακοπές τη Ρόδο για 17η φορά. Το ζευγάρι ήρθε για πρώτη φορά το 1992.
• Στους Daniel και Maryvonne Maupoil από τη Γαλλία οι οποίοι μετρούν 12 καλοκαίρια στη Ρόδο.

Η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Απόδημων Ροδίων Μαρίζα Χατζηλαζάρου, αφού απένειμε τις τιμητικές διακρίσεις στους φανατικούς φίλους του νησιού, τους ευχαρίστησε για την αγάπη που έχουν για τη Ρόδο και ευχήθηκε σύντομα να βρεθούν και πάλι στην Ελλάδα.



(ΑΠΕ-ΜΠΕ)




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *