ροή ειδήσεων

Συνελήφθη ο Αλέξης Τσίπρας!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ... ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΜΕΡΚΕΛ
Αρχικά η είδηση στο έγκυρο ΜΕΓΚΑ του Γιάννη Πρετεντέρη και των άλλων ντερμπεντέρηδων της δημοσιογραφίας ήταν ότι « εστάλη τελεσίγραφο» στον Α. Τσίπρα από την συνάντηση των 5 ηγετών στο Βερολίνο χθες βράδυ.

Προφανώς κάποιοι στα σκοτεινά έγκατα του καναλιού ζεστάθηκαν καλά με την είδηση, θυμήθηκαν ότι προ καιρού είχε συλληφθεί… ευγενικά, δηλαδή είχε υποχρεωθεί να πάει στο εισαγγελέα βασικός μέτοχος του …βασικού μετόχου του σκοτεινού ΜΕΓΚΑ και τότε προχώρησαν στην είδηση βόμβα: «ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ». Αυτός ήταν ο τίτλος, προφανώς σε αρμονία με τις επιθυμίες στα σκοτεινά έγκατα του καναλιού.

Θυμίζουμε ότι ο Αλ. Τσίπρας εκτός των άλλων είχε τολμήσει να πιάσει στο στόμα του ιερά ονόματα του τόπου και του καναλιού και να λέει ότι «να πληρώσουν όλοι όσοι χρωστάνε, θα ερευνηθούν όλες οι λίστες και η λίστα Λαγκάρντ», στην οποία φιγουράρουν τα ονόματα Μπομπολαίων.

Ευτυχώς για όλους , δυστυχώς για τα σκοτεινά έγκατα του καναλιού, ούτε η μία είδηση είναι σωστή, ούτε η άλλη. Ακόμα και γνωστές για τον ανθελληνισμό τους εφημερίδες των τοκογλύφων,όπως οι διαβόητες «οικονομικές ώρες» του βρομερού Σίτυ του Λονδίνου,η FAZ της Γερμανίας μαζί με τη «Μπίλντ» δεν γράφουν για τελεσίγραφα.

Ανοίξτε τα φιλικά προς τους τοκογλύφους σάϊτ τώρα και θα δείτε να μιλούν για «τελευταία πρόταση προς την Αθήνας από τους πέντε, δηλαδή Μέρκελ, Ολάντ, Γιούνκερ, Λαγκάρντ, Ντράγκι» και προσθέτουν ότι οι 5 βιάζονται «γιατί μια άτακτη χρεοκοπία της Ελλάδας θα είναι καταστροφική για όλους». Παραλείπουν να γράψουν ΟΛΟΙ ότι αυτή η δήθεν τελευταία πρόταση γίνεται υπό νέα πίεση των ΗΠΑ,οι οποίες και χθές δια του ανωτάτου παράγοντα,του Λευκού Οίκου έκαναν νέες δηλώσεις «να τελειώνει η υπόθεση» και μιλάει για «δυο πλευρές που πρέπει να βρουν λύση».

Υπάρχει όντως τελεσίγραφο με μορφή κειμένου στην κυβέρνηση από τη συνάντηση των 5 χθες; ΤΡΙΧΕΣ!…

Μην πιστεύετε τίποτα από αυτά. Και αν δεν δεχθεί αυτή την ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ των «θεσμών» η ελληνική κυβέρνηση θα αναγκαστούν να φέρουν κι άλλη μέχρι ΤΕΛΟΥΣ ΙΟΥΝΙΟΥ, αφού είναι απάτη και η δήθεν πίεση της Ελλάδας να κλείσει το θέμα ως τις 5 Ιουνίου.

Η Ελλάδα έχει πλείτσες εναλλακτικές, να πρόκειται να πάει σε αδυναμία πληρωμής μερικών δανειστών.

Η Ευρωζώνη και ιδίως η Μέρκελ ΔΕΝ έχει καμία άλλη εναλλακτική απο το να υποχωρήσει και να δεχθεί το ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ σχέδιο Τσίπρα. Διότι αυτό που κρύβουν και οι εδώ υποστηρικτές των τοκογλύφων είναι ότι η κυβέρνηση αυτή έχει όντως μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα. Το κρύβουν γιατί είναι ακριβώς αυτό που δεν θέλουν. Δηλαδή χτυπήματα στην παντοδυναμία της ολιγαρχίας,στις άδειες των αθλιοκάναλων,στους εκβιασμούς για δημόσια έργα ,μέσω αυτών κλπ

Αλήθεια είδατε ειδήσεις του ΜΕΓΚΑ ανήμερα του Αγίου Πνεύματος και την παραμονή;

Δεν υπάρχει μορφή στρίγκ μαγιώ, ξεχασμένη σε στάση…πνευματική κοπέλα παραλίας που να μην εμφανίσθηκε στην οθόνη… Είναι το κανάλι που κάποτε έλεγε ότι έδιωξε τον Μαλέλη γιατί είχε τέτοιες …πνευματικές ανησυχίες.

Τώρα δεν τα δείχνει γιατί ξαφνικά ένιωσαν μια…πείνα. Αλλά διότι τα δελτία πανικού που σερβίρουν ως δελτία ειδήσεων έχουν πέσει πολύ χαμηλά…Και πρέπει να ανέβουν…
Α…ξεχαστήκαμε…Η είδηση για σύλληψη Τσίπρα ήταν λάθος. Ήθελαν να γράψουν για τον Αλέξη Κούγια σε γήπεδο της Κορίνθου. Και μια και τα ονόματα Κούγιας και Τσίπρας είναι σχεδόν ίδια, έγινε το λάθος…
Χα…Προσοχή! Μην πιστεύετε τίποτα από τελεσίγραφα… Μονόδρομο υποχώρησης έχει ΜΟΝΟ η Γερμανία.

Πηγή




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *