ροή ειδήσεων

Τριάντα εκατομμύρια προσφέρει σε Ροναλντίνιο ο Παναθηναϊκός!


Διαβάστε τι αποκαλύπτει βραζιλιάνικο δημοσίευμα...

Ένα τρελό σενάριο επιστημονικής φαντασίας έρχεται από τη Βραζιλία, σύμφωνα με το οποίο ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Ροναλντίνιο!

Το βραζιλιάνικο σάιτ radardabola.com μάλλον είχε... τρομερή έμπνευση για να ανεβάσει δημοσίευμα με τίτλο: «Ο Ροναλντίνιο στον Παναθηναϊκό;», σύμφωνα με το οποίο οι «πράσινοι» εξετάζουν την απόκτηση του 35χρονου Βραζιλιάνου σταρ!

Ο Ροναλντίνιο ψάχνει τον νέο σταθμό στην καριέρα του μετά από την αποχώρησή του από τη μεξικάνικη Κερετάρο και το δημοσίευμα... ανακαλύπτει μεγάλο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ο οποίος μπορεί να τον αποκτήσει ως ελεύθερο!

Μάλιστα το βραζιλιάνικο σάιτ υποστηρίζει πως ο Ροναλντίνιο μαζί με τον Εσιέν θα συνέθεταν ένα εξαιρετικό δίδυμο στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ αναφέρει πως το 2012 ένα δημοσίευμα της Mundo Deportivo είχε κάνει και τότε λόγο για ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» προς τον Ροναλντίνιο!

Τα κωμικά δεν σταματούν εδώ όμως, καθώς αποκαλύπτεται και προσφορά του Παναθηναϊκού ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ για τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα! Μάλιστα οι Βραζιλιάνοι προσθέτουν πως ο Ροναλντίνιο έχει κάνει αρκετά ταξίδια στην Ελλάδα και πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα προσαρμογής στη χώρα!

Επιπλέον επισημαίνεται και το γεγονός ότι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα προορίζεται στο να αναλάβει την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού, κάτι που θα μπορούσε να πείσει από τη μεριά του τον Ροναλντίνιο να υπογράψει τελικώς στον Παναθηναϊκό...

sdna

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *